![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen hiç umuda yolculuk yaptın mı ? |
Alıntı:
Ben hep umuda yolcu ediyorum 😔 Senin hiç kalbin sıkıştı sesin çıkmadığı oldumu? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Sen hiç değer verdiğin insanın seni anlayamadığını düşündünmü? |
Alıntı:
Sen hiç şiir yazdın mı ? (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Belki hata ediyorum ama ,önce Allah' ım affetsin onu.. Sen hiç , umut ile umutsuzluk arasında kaldın mı ? |
Alıntı:
Sen hiç umut kestinmimahcup000 |
Alıntı:
Zorda ve darda olan mümin kardeşin için dua ettin mi hiç? |
Alıntı:
Sen hiç ,ilk gittiğin bir şehirde yürüyerek kayboldun mu gülümseyen000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Sen hiç gitmek istemediğin yere gitmek zorunda kaldınmı? |
Alıntı:
Arada oluyor öyle şeyler :) Sen hiç "gittiğin yolun seni nereye götürmediğini" düşündün mü? |
Alıntı:
siz hiç, "İnsanlık bende kalsın diye diye çevremde hayvanat bahçesi oluşturmuşum." cümlesi ile sarsıldınız mı? |
Alıntı:
Insanlık bizde kalsın /cic/ek/ Sen hiç ; Evden çıkarken ayakkabılarını giymeyi unutup çıktın mı ? |
Alıntı:
Çorapın birini bi renk digerini başka renk giydinmi hiç gülümseyen000 |
Alıntı:
Maydanozu gardroba, kıyafeti buzdolabına koydunmu hiç?:))) |
Alıntı:
Sen hiç ; evinin içine kadar karışan dost veya komşularını sildin mi hiç :) |
Alıntı:
Sen teravih namazında son oturuşta yanındakinin şapır şupurlu garip okuması yüzünden ettehiyatuyu üç kere okudunmu hiç 7638jk4 Ağzında şekermi çeviriyi dilinimi döndürüyor ne oluyor o sürelere vallağ anlamamişım. Okuyorum okuyorum böyle bişey geçmiyor ettehiyyatude. |
Alıntı:
Sen hiç cadde de araba çarptığı için can çeke çeke ölen kedi gördünmü? :( çok feciydi baya bir kendime gelemedim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Umutla özledim, Ben annemi çok özledim mahcup000 Sen hiç? Senden giden dostuna, sessizce bsktın mı hiç uz/gn |
Gittikleri yeri iyi etsinler. Kaliteyi bırakana uğurlar olsun editimsfhfgshsfhsgh)) Ahireti, son saati, hesap gününü düşünerek insan olmanın ağırlığı altında ezilerek Ebu Bekir r.a gibi "keşke bir ot olsaydım, hayvanlar beni yayılsa ve yok olsaydım" dediğin oldu mu hiç? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sen hiç,, Yolculuk yaparken yolda kayboldun mu 🤭 |
SAAT: 16:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.