![]() |
Alıntı:
Çok uğraştığım bi fıstığımız vardı.mahcup000 Konuşacağına emindim olmadı :):) Sen hiç anı küpü gibi hissettiğin, çer çöp ne varsa dün gibi hatırladığın oldumu?:)mahcup000 |
Alıntı:
Unutmam unutturmam gülümseyen000 Sen hiç.... kara kalem resim yaptın mı ? |
Alıntı:
Belki o yüzden hüzün yakamizdan düşmüyor mahcup000😔 Kalemle karaladiklarin içine giriyorsa evet. Yetenek olarak hiç yapmadım. Sen hiç yorgunluktan geberdiğin halde bi sevdiğinin gönlünü yapmak için yok ya ne yorgunluğu dediğin oldumu? |
Alıntı:
Senin soruna Evet kartal editim çok olmuştur:) Senin akşam ne yediğini dahi unuttuğun oldumu hiçgülümseyen000 |
Alıntı:
Sen hiç...... ağaca çıkıp aşağı inemediğin oldu mu hiç ..??gülümseyen000 |
Alıntı:
Çok gülerdim çıkıp inemeyene gülümseyen000 |
Sen hiç şampuan şisesine konulmuş makine yağı yada başka birşeyle şampuan diye saçını yıkadın mı?sfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Buzdolabından aldığın dondurma kutusundan sarma çıkıp hayatının hayal kırıklığını yaşadığın oldumu hiç😂 |
Evet :) Sen hiç; yangında ilk gözden çıkarılacak kişi, gemi batıyor olsa denize ilk atılacaklardan olma değersizliğini hissettin mi? Görünmez, duyulmaz olduğunu hissettinmi hiç?! |
Alıntı:
Kara sevdaya düştünmü hiçc* |
Alıntı:
Sen 3 ay içinde arabanın deposunu fulledin mi hiç!!!! [emoji6] hadi bakalım cevap ver[emoji28] |
Alıntı:
Tuzak soruhyyyyy Gönlüm çok istiyor fulleyeyim cebim ve banka kartım izin vermiyormahcup000 İkinci tuzağı soruyorum. Sen hiç 1 milyona 2 milyona 3 milyona ev aldınmıAğzı-Açık000 |
Alıntı:
Arttırıyorum sfhfgshsfhsgh Sen hiç, 10 yıl önce bizim düğünde taktı diye, komşu düğünde bu yaz çeyrek altın yada bilezik taktınmı?gülümseyen000 |
Alıntı:
Bekleyen es dost var olmazmı daha çok beklerler 😌😜 Akraba düğününe bile atlayip gidilmiyor. Yarı çeyrek parası. Bide 10 yıl önce 150 tl olan çeyreği 1700 tlden takacam. Kurban olayım ben taktım sende tak adeti bitsin can çekişiyor bu gelenek. Nice aileler bilirim kara kara düşünür. Bizim oğlana çeyrek -bilezik taktı bizde takmaliyiz.:) sinir bozucu. Abla sinirlerimiz gerilmeden çıkalım bence biz bu sorulardanmahcup000 Sen hiç dondurma yedinmi bugün 😜 Aklıma bu geldiAğzı-Açık000 |
Alıntı:
Ama ben hep boşuna dondurma yiyorum .. Biraz dondurma üzeri su oluyo sana sıcak su gülümseyen000 Ne yapalım iki dakka serinlik yetiyo .Hasta olmaktan iyidir cicekver Sen hiç seyrettigin bir filmi kaç kere seyrettin ? |
Severek hemdec* Senin hiç "bir daha gülemem herhalde" dediğin kimseyle konuşmak istemediğin zamanlar oldumu? |
Alıntı:
Ne oldu selamün Aleyküm Ve Aleyküm selam ..Nokta cicekver Sen hiç ..... bir yemek sofrasında agzını şapırtatan biriyle yemek yedin mi ? angelnottn6 |
Alıntı:
Sen hiç attan düştünmü? |
Alıntı:
Sen hiç piyano çaldın mı ? |
Alıntı:
Resim-heykel yaptınmı diye sanatsal soru sorayim bende |
Alıntı:
Sen hiç ..... yol ortasında düştün mü ? |
Alıntı:
Sen hiç yemek yaktın mı?)) |
Alıntı:
Evet uz/gn Sen hiç .....yanlız yolculuk yaptın mı ? |
Alıntı:
Sen hiç otobüsü kaçırdın mı?)))) |
Alıntı:
Hemde 2 kez:) Siz markette kasiyere kredi kartı diye kimlik uzattinızmı hiçgülümseyen000 |
Alıntı:
Krt kullanmıyorum ama hacdan gelince tl yerine riyal vermişim ilk geldiğim günlerdi kız paraya bakıp tedavülden kalkdı dedi:)))))) Sen hiç sinirlendiğinde geberene kdr kendini yordunmu? |
Alıntı:
Evet insan sinirliyse, sikintidaysa, mutsuzsa bazen kendi bedeninden çıkarıyor. Devamlı olmasın sıkıntılı :) Sen hiç kasada ikram olarak verilen kandil simidini ücretli sanıp ödemeye kalktınmı?:)))) |
m20m20 kendimden sonra ikinizede acaip güldüm başıma bi iş gelmese barim20 Başkanım su bile ikram edilmiyo artık. Nerde kandil simidi ikram etsinlerafrn* Susuzluktan hiç dilin damağına yapıştımı? |
Alıntı:
Şok yaşadınmı? |
Alıntı:
Sen hiç canını teslim etmek üzere olan birinin ellerini tuttun mu? Son nefesini verişini gördün mü? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen hiç ........ misafir için hazırlandın sonra iptal olunca sinirlendin mi ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen bugün bir âyetin üzerinde düşünecek kadar durdun mu hiç? |
Alıntı:
Senin; "Allahım şu an canımı alsan, şuracıkta ölüversem" dediğin oldu mu hiç?:) |
Alıntı:
Necm Suresi 44. ayet: “Öldüren de O’dur, yaşatan da.” Sonra aklıma ayet geldi ... Sen hiç ........ trene bindin mi ? (: |
Alıntı:
Sen hiç vapura bindin mi peki?/cic/ek/ |
Alıntı:
sen hiç konuşmayı istediğin halde susdunmu? |
Alıntı:
Senin hiç sessiz çığlıkların oldu mu? Duyulmayan, farkedilmeyen... |
Alıntı:
Oldu.. bazen kelimeler yetmez anlatmaya içimde yaşarım .. Sen hiç hırsından ağladınmı? |
SAAT: 23:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.