![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
FECR: İlim abidesi TUĞRA:milliyetçi bir üyemiz suhtem dua dilencisi mihrinaz |
suhtem: çok akıllı aynı zaman da espirili dua dilencisi: kendisi gibi bizimde dua dilendiğimiz kişi mihrinaz: azimli ,çalışkan ve oldukça vefalı bir arkadaş iklimya enderhafızım ravzam |
musabbinumyr kurtmehmet bilinmez |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Huzeyfe; musabbinumyr kurtmehmet bilinmez[/QUOTE] msbbnmyr : güzel insan .. kurtmhmt: özel insan.. bilinmez: ne dycğmi blmyrum!... hcysk? durhele? ytksevda? |
günışığı mihrinaz huzeyfe :) |
mehmet akif2 bilinmez Remle |
Cevap: 3 üye 3 yorum mehmet akif2: ilahiyatın çalışkan ve öğrencilere faydalı öğrencisi bilinmez: sünnet konusu hariç düşüncelerini takdir ettiğim inatçı erzurumlu.soğuktandır :) Remle : sevdiğim çok değer verdiğim bir kardeşim. |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum Muhsin abi yine yorumdan sonra 3 üye ismi vermeyi unutmuşsun :) |
Cevap: 3 üye 3 yorum bu defa ben söylüyorum abi senin yerine :) idil su erol 71 fetihcan |
erol 71 hiç konusu olmayan bir üye:) fetihcan Cezalı üye:) Suhtem Huzeyfe İnceSızı |
Cevap: 3 üye 3 yorum enderhafızım sadece bilmediğin şeyi söylemek istiyorumc* erol71 nickli arkadaşımız gizli kahraman o geçen dönem bana ve bu dönem huzeyfeye kendi notlarını sorularını gönderdi ben kendim konuyu açtım ama soruların özetin erol71 nickli üyeye ait olduğunu belirttim konuyu açmayı bilmediği için bizlere rica etti notlarını paylaştı bir de şunu eklemek lazım erol71 azimli çalışkan arkadaştırevet000 |
Gercekten ben zaten bilmiyorum, uyelerin profillere baktim o an gordugumu yazdim:-)gülümseyen000 |
iklimya su damlası |
enderhafızım = hz ömer dizisini eklemesiyle ünlü kardeşim :):) iklimya = gizemli abla :):) su damlası= dua matik abla :):) hacıysk merve demir aslı |
Cevap: 3 üye 3 yorum hacıysk: avatarinda Bediuzzaman var:)) merve demir: sevdigim bir ablamdir. Allah ondan razi olsun.. aslı:medine emektari, editoru... Abdulmelik Bilinmez esma_nur |
su damlası: incesızı: |
Cevap: 3 üye 3 yorum suhtem:editörümüz. su damlası:duası bol arkadaşımız. incesızı :tanımıyorum. elvin meyra : ? alpert:? huzeyfe:? |
elvin meyra çalışkan ablamız :):) alpert aynı şekilde :):) huzeyfe işte onu anlatacak bi yorum bulamadım gülümseyen000 wertywerty yitiksevda fecr |
Esadullah dua dilencisi muallime |
Cevap: 3 üye 3 yorum [Esadullah:Saygılı abmz.. dua dilencisi:çok hoşş..lafı gediğine koyan şeker ablammm :) muallime: adı üstnde :) Truly : musapbinumeyr: ferdi : |
enderhafızım : HACIYSK : |
su damlası Elvin meyra |
Ravza'm alpert NazlıTuran |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Esma_Nur;194411]Ravza'm bu aralar sık görmekten bir hayli keyif aldığım can alpert istişarebölümünün tozunu attıran:):) NazlıTuranismi gibi nazlı bulduğum sıcak arkadaşlar incesızı bilinmez huzeyfe |
Cevap: 3 üye 3 yorum İncesızı:tatlı cimcime .))) bilinmez :şehide aksanın babası.. huzeyfe: çk çalışkan editmz.. remle esma nur mihrinaz |
Cevap: 3 üye 3 yorum remle velitahtım gülümseyen000 esma nur saygıdeğer ablamız :):) mihrinaz çok az biliyor olmama rağmen yakınlık hissettiğim değerli bir üyemiz :):) zilzal verda naz batman |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Huzeyfe;197386]remle velitahtım gülümseyen000 esma nur saygıdeğer ablamız :):) mihrinaz çok az biliyor olmama rağmen yakınlık hissettiğim değerli bir üyemiz :):) zilzal:yeni üye verda naz:haftanın ağır misafiri batman: batmanlı:) Fecr suhtem yitiksevda |
Cevap: 3 üye 3 yorum Fecr: saygı değer hocamız Allah ondan razı olsun suhtem :ağar abla yitiksevda: emekçi, ilimci,araştırmacı abimiz incesızı mehmet akif2 gün ışığı |
Mehmet akif..... - yeni yetkili:-) Gun isigi....- boom oyunun basi:-) Zilzal Sirace Serap-369 |
incesızı makbergülü ravza'm |
Cevap: 3 üye 3 yorum serap-369: 2. sınıf öğrencilerinden azimli katılımcı biri incesızı: tatlı şekerlik ama gerektiği zaman tam bir fikir adamı makbergülü: 2. sınıf arasına yeni katılan çok sıcakkanlı ama çok aktif başarılı öğrenci ravza'm: 2. sınıfın emektarı ve en yüksek notlar alan öğrencisi çok da sevdiğim arkadaşım yitik sevda fecr muuskem |
Cevap: 3 üye 3 yorum MUHTEŞEM ÜÇLÜLER sizi gidi sizi |
yorumlar ve 3 üye ismi nerde sfhfgshsfhsgh |
yitik sevda : konu özetlerinde yolumu kolaylaştıran bir arkadaş ArO* fecr hocam :sitenin en hakiki hocası msl* ilmine gıbtayla bakılcak kadar bilgili bir abimiz evet000 muuskem : konularını ilgiyle okudum ama henüz forumda pek göremedim düşünceli000 taycan mihrinaz ebda2 (: yani bizim grubun muaalimleri gülümseyen000..diğer arkadaşlarıda yazacaktım lakin sınır 3 müş mahcup000 c* |
Cevap: 3 üye 3 yorum .. sizden önce verilmş şhslara yorum yaptıktan sora sizden sorakilerede yorum yapmaları için üç üye ismi vermeniz gerek (: ..sevgilerimle.)) |
mihrinaz ebda2 benim seçtiklerimde bu arkadaşlardı lakin fazla yorum yazınca arada kaynadı yazım galiba gülümseyen000 |
taycan: mehmt akften sora yorumlarıyla derslere motive eden güzel insan:) mihrinaz : esprilerine sesli güldğm arkadaş..(: ebda : kısa sürede tanıdğm kadarıyla nezaktli ve çk çlşkn biric* makber gülü yitiksevda suhtem:) |
Cevap: 3 üye 3 yorum suhtem sirace esma_nur hacıysk enderhafızımm yorumsuz :) |
suhtem bir iki ileti önce konunun içeriğini açıklamış ama yine yazayım :):) sizden önce yazmış olan kişinin yorum yapılması için önerdiği 3 üye hakkındaki yorumunuzu yapıp yorumlanması için 3 üye ismi vermeniz lazımltfn52 |
SAAT: 07:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.