![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Mihrinaz. ......Deli dolu editorumuz ha benim mesajlari bi turlu cozemedi:):)isvicreli bilim adami lazim (:gülümseyen000hyyyyy Medineveb......bas editorumuz masaallahc* Dur hele..........durun ben yapacagimi bilirim der gibi nasreddin hoca espirisinde bir kardesimiz:):)kimseye-söyleme000 |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alli70 Arasat Gokcen azra:):) (: |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alli70 :forumun çok kıymetli yazarı Arasat :eski üyelerden olması ve tekrar görmekten mutlu olduğumuz sadık üye.. Gokcen azra:foruma artık uğramayan,arada kendisini gördüğümüz,bundan sonra hep burdayım demesini beklediğimiz arkadaşımız.. 9esra gülsu0929 yaprakela |
Cevap: 3 üye 3 yorum Esra kardedim hanim hanimcik bir ilim sevdalisi Guldu yaprakela kardeslerimle tanisamadim henuz Ademsevda Fedra Alperkara hocamiz |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
Fedra..yorumlarıyla dikkat çeken ûyemiz... Alperkara..yardım sever hoşgõrûlû saygıdeger hocamız... Muaallime... İslaminesil... Nurşen35... |
Esmanur eymentalha kardelengül... |
vuslataksa21 edücace |
Cevap: 3 üye 3 yorum Hani Nerde Yorum yapacak Olan Hakkimdaki Gerçekleri Öğrenmek Istiyorum :)) |
|
Senelerdir tanıdığım değerli kardesim.yazarlığa hevesli olan ama pc den çok deftere döken halisane samimi kardesim. Vuslataksa21_&_ Bu foruma ilk uye oldugumda sürekli konularımi kesintisiz eklerken bir kardesim şöyle demişti hızlı giriş yaptin kesilirsin demisti.elhamdulillah kesilmedik..vuslatablamizda kendimi gördüm.sürekli baska sosyal paylaşım yerlerinde görmüştüm sıcak kanlı bir ablamiz rabbim burdaki. Kardesligi daim kilsin. Ebuducane_&_ Değerlendirilmesi gereken bir kardes tecrübe ve şehadet kokan söylemleri ile vuslata firak fikirleri Senelerdir tanıdığım ve güncel güzel yazıları takip ettiğim değerli samimi bir kardes yolu daim olsun .Özlediği yazılarına konu ettiği rabbe nidasinndaki sehadetle mujdelensin ve nasiplensin insaAllah. Kalbi mecruh Yitiksevda Mehmetakif 2 |
Cevap: 3 üye 3 yorum Yaptığiniz Yorumdan Ötürü ALLAH razı olsun Hocam Yalnız Ebu Ducane abiye yaptığınız Duayi bnde Isterim :) |
Alıntı:
Medineweb EyMeN&TaLhA Allahın kulu_ |
Alıntı:
Su damlası Erol71 |
islami nesil eyvallah bilmukabele c*c*c*c* yorumun beni mutlu etti burda çok değerli kadirşinas arkadaşlarım var çok şükür |
Alıntı:
su damlası biricik arkadaşım insan görmeden birini sevebilir mi diyenlere inat gönül dostlarımdan biri esma nurum da mihrinazım songül ablam da öyle hepsinin yeri ayrı ayrı yüreğimde su damlam tabiri caizse acılar seni gönül şairi yapmış her paylaşımını takip ediyorum ve tanışmayı çok istiyorum c*c*c*c* erol 71 songül abla mihrinaz da benim aöf arkadaşlarım soru-cevap arkadaşlarım özet arkadaşlarım allah rızası için emeğini esirgemeyen herkesle paylaşan arkadaşlarım fazlası var ama tariff edemiyorum |
yeni kişileri bilmiyorum ama bildiğim isimlerden söyleyeyim nesli nur nurşen 35 fecr hocam |
Alıntı:
Alıntı:
nurşen 35 / önce yüreğime giren,sonra dostluğuna,arkadaşlığına doyamadığım ve asla bırakmıyacağım can arkadaşım..Rabbim bizi hiç ayırmasın c*c*c* fecr hocam / Duruşundan asla ödün vermeyen,asla çizgisinden çıkmayan ve kaliteli duruşuyla saygı duyduğum değerli Hocam... alperkara Fatıma_i zehra islaminesil |
alperkara :iyiki cuma hutbesi var..yoksa kendisini hic goremicez=)))hic alınmaca gücenmece yok hocam=))) Fatıma_i Zehra :geldi kendini sevdirdi sonrada gitti..guzel paylasımları vardı.aktif olması temennisiyle İslaminesil:medineweb ailesini cok seven,biran bile ayrı kalmayı aklından geçirmeyen,bu aralar sukuta bürünen,aynı sükunetle bekledigimiz kıymetli kardesimiz.her sükut hayra alamettirc*..hadi hayırlısı Abdulmelik Bilinmez Yitiksevda "))kolay gelsin))) |
bende yorum yapmak isterdim ama çok kimseyi burada tanıyacak kadar yorum yazamıyorum,,,,: ) |
Alıntı:
|
okuyorum kimilerini devamlılığım olmadığı için fikir yürütemiyorum,,, Rabbim seni iyi etsin inşallah ne hocası,,, aciz bir kulum işte,,, hocalığı gerçek hocalara verelim inşallah,,,, |
Alıntı:
Abdulmelik: Hocamızdır az ve öz konuşur kendisi:) Bilinmez: konulara kimsenın bakmadığı pencereden bakar :) Yitiksevda: Yitik ewladım ne çok aranırmışın gelen giden seni yazıyor bu bölüme sfhfgshsfhsgh snnclk34 Lalü Aşk fatmabirinda |
snnclk34:ilim yolculuğuna medineweble devam eden,katılımcı,paylasimcı kardeşimiz Lalü Aşk: Forumu sevdiģi kadar osmanlıca+kahve+bitter+muhabbet+dost sever birisfhfgshsfhsgh fatmabirinda:Daha aktif gormeyi arzuladığımız,sevgili üyemiz (hoşsefa geldiniz) Dgs sonucu bekleyen heyecanlı uyelerimizin isimlerini vereyim,)))bakalım nasıl yorumlar gelecek,))) nilo aslıı Hayyrat |
Alıntı:
nilo aslı hayrat dgs den sonra kayıp üyelerimizdüşünceli000:) |
mehmet akif sükutu ezber esma_nur yorumlarınızı bekliyoruzc* |
mehmet akif : Sene 2011 önlisans ilahiyat öğrencisiyiz. Mehmet Akif canla başla çalışıyor. Herkes çalışırda ondaki bir başka :) Sene 2020 bir oğlu bir kızı var ve hâlâ canla başla kpss için ders çalışıyor :))) Şu azmin yarısından istiyorum mehmet akif/cic/ek/ Allah gönlünden geçeni hayirla nasipetsinc* sükutu ezber= çok sükutlarda sevgili yazarımız. Hayra alamet olsun. Özletme sukut bacım cicekverSeviliyorsunc* esma_nur= Forum mutfağını en iyi bilen olarak forum desteğini hiç eksik etmeyen sosyal ağlardan hizmeti her yere ulaştıran, hep bizimle olan fevkalademiz, divamız o /cic/ek/ trkymtrkymtrkymtrkym |
Üç üyemiz için buyurun yoruma 👉 Ebû Ömer 👉 Nurşen 35 👉 AlâLeyl c* |
👉 Ebû Ömer Ömer abiyi başka bir sitede tanımıştım kapandı ne yazık ki,iyi şeyler yapardık güzeldi abi de iyi işlere teşvik ediyordu, , iyi kendine has bir abi, bilgili İyi bir forum sever, paylaşım yapmayı, yazmayı seven, maceraları bol bol olan bir abimiz,,, 👉 Nurşen 35 hoş bir insan çok sohbet etmişliğimiz yok uzun zaman olsada buraya üye olalı arada sekteye uğruyor gelmem o yüzden kimseyi çok tanımıyorum,, Ama güzel enerji aldığım birisi, çok bilgili dolu dolu bir insan paylaşımlarına gelince öyle özellikle Esmàül Hüsna'da gördüm inşallah bir gün hepsini okumak istiyorum aklımda çok fırsatım olmadı,,, 👉 AlâLeyl maalesef yorum yapamayacağım hiç tanımıyorum inşallah biraz tanısam biraz söz ederim,,, Mihrinaz Abdulmelik Allahın kulu |
Alıntı:
Abdulmelik: sanal alemde bu güzel forumu kurarak çok büyük hayır işlemiş insan Allahın kulu: renkli kişiliği ile forumda aranan arkadaşımız bir an önce gelse :) Mehmetakif2 Kara kartal alperkara |
Mehmetakif2 Kara kartal alperkara Forumda konularından gördüğüm kadarıyla yorum yapayım bu üyelere. Mehmet Akif bey azimli bir öğrenci anladığım kadarıyla. Atandı mı bilmiyorum ama önlisans-ilitam-kpss her yerde çalışmaları mevcut. Çok azimli galibaga/li/p Kendime yorumum uykucu. Forumda gezerken bile uykulu gözlerle bakınıyorum😩 alperkara bey youtube kanalında aktif galibaewet000 |
Alıntı:
Allahın kulu Su damlası Fecr |
Alıntı:
Nebevi sevda Nurşen35 |
Alıntı:
Nebevi sevda / kalemi kuvvetli saygıdeğer abimiz 🌿 Nurşen35 / Benim için çok değerli özü sözü bir can dostum cicekver unutmak mı asla c* Beklemek mi her daim beklediğim can dediğim 😔 Esma _Nur Sükutu -Ezber ÂlâLeyl.. |
Esma _Nur : no kompleks, no ego. kıymetlimisss değerlimisss[emoji272] Sükutu -Ezber : O bizi sever biz de O'nu[emoji272] ÂlâLeyl : Ciddiyeti seven üyemiz :) Buyurun yorumlayın; Filistin: Esadullah: |
Alıntı:
Var güzellik kattığı kadar espirisiyle tebessüm ettiren üyemiz ..(Ayrıca degerli yüregimde) Esadullah / kalemi kuvvetli , gözümüzün aradığı biri.. Bir zamanlar medineweb üyelerine şiir yazmıştı 😊 Gelir mi gelir 🌿 Sanki 3. Üye de olacaktı 🤔 Kısmeti yokmuş 🍃🌹🍃 Ali 70 Allahın kulu Abdulmelik |
Alıntı:
Allahın kulu hatim yaptıktan sonra kayboldu yinemi başlatsak acaba belki gelirc* Abdulmelik medine kurallarıyla forum güven ortamını sağlamış saygıdeğer kişic* Bilmediklerimi sorayım daha iyi olur :) Alperkara Nurşen35 Sükutu ezber |
Alıntı:
Alperkara / Hocam sessizliğin sessizi bir görünür pir görunür ..Gelse eli bol çok iş çıkaracak da gülümseyen000 Karşıdan bakıp biri bana mı seslendi diyip gitmesi.. İşi rast gitsin , şaka da söylesem yaptıkları degerli ..Teşekkürler Alper hocam cicekver Nurşen35 / yazmakla bitiremem sanırım /cic/ek/ Benim için çok değerli her zaman da öyle olacak ......... Sükutu-Ezber / Hayatima anlam katan , yorumlarıyla bana huzur veren can dediğim cicekver.. Ben kısa yazsamda onlar ne dediğimi anlayan kisiler c* Karakartal Filistin Esmanur |
Alıntı:
Kara kartal = Sayenizde forum semalarını dolaşmayı ògrendi:):) Filistin = Yorumlarını beğendiğim, değerli ve karakterli bir üye Esmanur =asil, özgüveni yüksek,kendine has yorumları olan biridymdm Erkek olabilecegini bile düşünmüştüm :):):) Benim üyelerim Mihrinaz Fecr Abdulmelik |
Alıntı:
Fecr =uzun zamandır görünmeyen kayıplar listesindeki hocamız her zaman sorularımızı cevaplamıştır havada bırakmamışdır. Abdulmelik= Kendisi arada bir görünür eskiden daha sık değerli paylaşımlar yapardı şimdilerde gören hacı oluyor :) Hocalarımızdan Allah razı olsun emekleri büyük GÜLİSTANSARE ALPERKARA NURŞEN35 |
Alıntı:
Alperkara / Elinden her iş gelir gülümseyen000 Ses etmeyin yeter .. Bi ayak basabilse forma cicekver Nurşen35 / Hayatima girdiği için şükrettigim , Benim için cok değerli varlığı ile beni bütünleştiren can dediğim cicekver Slm ve sevgilerimi yolluyorum... Hırdavat Eymentalha Musabbinumeyr |
SAAT: 14:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.