![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum mahru : suhtem: zilzal : |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
suhtem: Ağzı-Açık000 aramız açık zilzal: bilmem (: ıncesızı bilinmez huzeyfe |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=zilzal;207481]mahru:sitenin yeni yetme şairlerinden siracenin kardeşi suhtem: Ağzı-Açık000 aramız açık zilzal: bilmem (: incesızı : 25.gif( sormayn lütfenn.. o neden dayak yediğini gaayt iii biliyo.)) bilinmez : her amin deyişimde kendisini hatırlar oldum niyeyse Ağzı-Açık000 huzeyfe : hacıı amcamm afrn* ..zilzal bağşladım seni nesse.. c*al şu gülüde aramız kapansn barim .. çay-kahve000 dua dilencisi (ablmm(:): Fecr: Abdülmelik : |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=suhtem;207509] Alıntı:
dua dilencisi: akıllı,ağar başlı fecr:kuran kürsüsü Abdülmelik:imam ağabey hacıysk: sirace: musskem: |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=zilzal;207549] Alıntı:
hacıysk genç imamımız :):) sirace haftanın konuğu :):) muuskem çalışkan öğrencilerimizden :):) ayşeşan enderhafızım batman |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Huzeyfe;210296] Alıntı:
talibetün barışş humeyra-nur |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=zilzal;221031][QUOTE=Huzeyfe;210296]: :):) bilemedim talibetün:foruma pek uğramıyan ablalardan galiba küçük çocuğu var (Allah bağşlasn) barışş:pek mesaj yazmasada aktif üyelerden humeyra-nur:bomculardan (eski takım arkadaşım) mehmet akif: mihrinaz: makbergülü: |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Ayşe_Nur;230382][QUOTE=zilzal;221031] Alıntı:
su damlası: incesızı: zilzal: |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=humeyra nur;230388][QUOTE=Ayşe_Nur;230382] Alıntı:
idil su hacıysk enderhafızım |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Medineweb;230414][QUOTE=humeyra nur;230388][QUOTE=Ayşe_Nur;230382] forumun kıymetlilerinden :):) çalışkan ablamız c* idil su:haftanın misafiri(: hacıysk:hemşerim :):) enderhafızım:paylaşımlarına yetişebilmek imkansız Ağzı-Açık000 esadulllah: bedia özdemir tokel: f*e*r*d*i: |
Cevap: 3 üye 3 yorum Esadulllah: şairlk kabilyetine sahip bir krdşimiz:) Bedia özdemir tokel: c*güzel yazlryla aramza teşrif eden (ŞANS lı sfhfgshsfhsgh) yazarımz :)(telmiha okumasın.)) f*e*r*d*i : Ağzı-Açık000 anlatılmazz!... Abdülmelik : Ayşenur : Ravzam: |
Ayşenur : yeni yaşına bugğn adım atan üyemiz c* Ravzam: çalışkan üyelerimizden maşaAllah :):) fecr makbergülü muuskem |
mihrinaz su damlası aslıı |
yorumlanması için üç üye ismi vermemişsiniz:):) |
kübra-y tebessüm tembel reis |
Cevap: 3 üye 3 yorum kübra-y ilahiyat 1. sınıf öğrencilerinden kardeşimiz :) tebessüm : yeterlilik sınavına giren üyelerden (: tembel reis: kız kaçıracaktı bakalım hayırlısı :)c* makbergülü mehmet akif 2 esmanur |
Cevap: 3 üye 3 yorum ArO*mehmet akif ilk günden beri benim yardımcı kaynağım allah razı olsun makbergülü sorularımı hiç cevapsız bırakmadı o da saolsun muskem katkılarından dolayı çok faydalandım eksik olmasın hepinizden ArO* ArO* |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum batman ayşe yüsra ilahiyatçı1 |
musapbinumeyr durhele muuskem |
sebi aruz fatmaeymentalha suhtem |
alya dua kübra y |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum sanırım üçü de evli mutlu çocuklu :):) medineweb nesli nur mehmet akif |
|
Rabbim sana en güzelinden daha evli mutlu çocuklu bi yuva nasip etsin inş.(: |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum Tebessüm Ravza'm BİLGE |
Cevap: 3 üye 3 yorum Tebessüm :adıyla hemdem bir kardeşim (: Ravza'm:gecekuşu olmuş duydum arada derslerimize katılsada o güzel sorularından faydalansak sfhfgshsfhsgh BİLGE:can kardeşlerimden c*beni soru-cevaplarda yalnız bırakmayan güzel bacım (: neslinur muallime (sahiii bu aralar sessiz düşünceli000 acep neden ki ?) muuskem |
kübra_y tuba_ medineweb :) |
BİLİNMEZ DUA DİLENCİSİ REMLE |
Cevap: 3 üye 3 yorum BİLİNMEZ : severim hemşerimi DUA DİLENCİSİ : akıllı abla REMLE :kızdırmayın yeter abdulmelik yitksevda deli ferdi |
Cevap: 3 üye 3 yorum gece bekçisigülümseyen000 sitenin güvenliği gece benden sorumlugülümseyen000.tebessüm ablama gelince değerli insanların sağ kolu olabildysem ne güzel(: |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Dur_Hele;257405]BİLİNMEZ : severim hemşerimi DUA DİLENCİSİ : akıllı abla REMLE :kızdırmayın yeter abdulmelik güvenilir,saygın,net bir abimiz yitksevda kurana sımsıkı sarılmış,davasını kanının son damlasına kadar haykıracak hocamız deli ferdidünyada bir deliler birde veliler yaşarmış,gerisi yaşadığını zannedermiş:)ilmini delilikle kamufle eden ve ne yazıkki anlayamadığımız abimiz..:) su damlası esmanur suhtem |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=mihrinaz;257427] Alıntı:
su damlası: dua çınarı gölgesinde olan duasında nasibini alır.:):) esmanur: forumdaki genç bacılarımızın bilge ablası.Gorüslerine hep saygım vardır.:):) suhtem:bülbül yüregiyle insanlara nese saçan kardeşimiz.:):) Tebessüm mihrinaz Esadullah |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=MusabBinumeyr;257555] Alıntı:
Tebessüm "Pek tanımıyorum bir yorum yapamayacağım." Mihrinaz "Bildiğim kadarıyla İlahiyat Öğrencisi." Esadullah "Yazılarından gördüğüm kadarıyla, Benim gibi Ehlibeyt Aşığı, Ali Taraftarı, Tasavvuf Bilgisine sahip bir kardeşimiz." Yitiksevda enderhafızım medineweb |
Cevap: 3 üye 3 yorum Yitiksevda -davasında çok net ve paylaşımlarında üslubuna bir okadar dikkat eden abimiz,hocamız enderhafızım-sayesinde muhteşem parçalar dinlediğim ve dinledikçe dua ettiğim editim medineweb -çok saygılı,latif ve tüm formun sevdiği bir editimiz nesli nur makbergülü fecr |
Cevap: 3 üye 3 yorum nesli nur = o bambaşka biri,benim bi denem, sevecen, can kardeşim (: makbergülü = siteden siteye koşuşturuyo :) fecr = forumun kıymetli ulemasından suhtem kübra-y tebessüm |
suhtem ayın editörü :) kübra-y cıvıl cıvıl bi üyemiz maşaAllah :):) tebessüm kübra dan alttab kalır yanı yok :):) mihrinaz mehmet akif2 nisareyyan |
mehmet akif2: bilgi küpü olur kendisi yorumlarından bir kez olsun kötü bir söze işitmedim:):) nisareyyan: kendisini bu aralar girdiğini gördüm genç beyin :):) muuskem dua dilencisi ayşe yüsra |
SAAT: 07:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.