![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
Lalü aşk yeni ama aktif üyelerimizden :):) Fecr Kur'an kürsüsü :):) ilminden daha fazla faydalana bilmeyi istediğim hocam Erkam turabi Su damlası Esma nur |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Medineweb;330777] Erkam turabi: foruma iddialı bir giriş yapan,kaliteli paylaşımların sahibi..daim olsun:):) Su damlası :esmanurun gidişiyle dahada hüzünlere bulanan ama dualarla ve sevdikleriyle tekrar can bulmasını bilen bizim kıymetli naif editörümüz can içimiz(: Esma nur :her seferinde belki paylaşım yapmıştır diye ismini aradığım, kıymetli, ve saygıdeğer ablamız ..c*c*sabırla bekliyoruz,gelmeni haberin ola. çok özlettin kendinic* ali70 enderhafızım yitik sevda |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=mihrinaz;330782] Alıntı:
enderhafızım-süper fikirleri ile süpriz yapan editimiz :) yitiksevda-çok deger verdiğim,saygılı ve seviyeli üyemiz :) kübra-y azranur H.A.Y.A.T. |
Cevap: 3 üye 3 yorum Foruma daha önce katilmis olmanız ve daha çok emek vermis olmanizdan Dolayı birbirinizi az çok tanimis siniz! Okurken gülümsetiyorsunuz(: Cevap yazıp konuya dahil olayım dedimgülümseyen000 Her ne kadar acemi üye olsam da... |
sonralarda katılıp gönülleri fethedenler de çokc* Alıntı:
azranurkısa sürede kaynaştığımız sınıf arkadaşım özlüyorum göremeyincemahcup000 H.A.Y.A.T.çok fazla karşılaşmadığımız üyemiz :):) fatmaeymentalha pehlivan tuba |
Alıntı:
pehlivan tuba Üçü de çok değerli kardeşlerimizdir.c* Valla ben isim yazamayacağım, çünkü siz yazdıkça ben de sizinle beraber sizi tanıyorum.:):) |
makbergülü muallime abdülmelik |
Alıntı:
makbergülü azminden nasiplenmem gerektiğini düşündüğüm çalışkan bi ablam muallime keşke foruma daha çok uğrasa fikirleri kesinlikle okunası abdülmelik yönetici olur kendileri Allah razı olsun ilgisinden dolayı çoook sorum var benim hocamgülümseyen000 erkam turabi mehmetakif2 erol71 |
|
umut628 rakamlar.yanlis olabilir(: Fatıma zehra |
umut628 : bu imam olan hocamızda biraz gurur kibir enaniyet var cık cık cık. Fatıma zehra: tanımıyorum. esadullah ferdi alimoğlu |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Dur_Hele;330850]bilinmez: hemşerum oluyor.banlana banlana bilinmez oldu.gülümseyen000 umut628 : bu imam olan hocamızda biraz gurur kibir enaniyet var cık cık cık. Fatıma zehra: tanımıyorum. esadullah :tasavvufun öncü savunucularından olan kıymetli abimizc* ferdi :kendisine forumda keledoş ikram edilmeyince kayıplara karışan ,ayrıca kimselerin bulaşmak istemediği ,Allah muhafaza nasibine düşeni almaktan korktuğu ,kendini kaptırdığı konularda klavyesinin üslubu olmayan ender şahsiyet abimiz:) alimoğlu :ciddi konulara gtirdiği mizahi yorumlarıyla tanıdığım,çoktandır foruma uğramayan abimizc* ama üçününde en belirgin özelliği uzun zamandır foruma uğramamaları:):):) ravzam suhtem tevhid |
uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn |
Rabbim müminlerin kalplerine ''imam'' lara karşı saygıyı da versin ki edebimiz toplum olarak düzelmemize vesile olsunc*c* |
|
|
ozr* ozr*ozr* ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* |
Oyuna devam :) Abdulmelik Medineweb FECR |
Cevap: 3 üye 3 yorum Abdülmelik: Saddam hüseyın diktatör Medineweb: nazik kibar saygılı yönetim FECR :alim |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum su damlası:forumun hüzünlü ablası... ahde vefa;forumun Allaha yakarış şiirlerinin ustası.. mihrinaz :forumun tanıdığım kadarı ile araştırmacı ablası.. nisareyyan abla. tuba abla. medinewep abi |
Alıntı:
Hayata Aynı pencereden bakmak güzelskr |
oyuna devam edemedik gitti gülümseyen000 arkadaşlar yorum yokmu hyyyyy |
EYMEN&TALHA Ali Parlak HACIYSK |
|
Cevap: 3 üye 3 yorum İsim yazmayı unuttum :-) makbergulu mihrinaz mehmetakif2 :-) |
mihrinaz**Gönlümün gülü dert ortağım can içim.(Bana kızacaklar )son günlerde gözlerim arar oldu ..Formun neşe kaynağı :) mehmet akif2**seviyeli,saygılı ve sevgi dolu anne (: (can arkadaşım ) enderhafızım.. Nisareyyan.. Tuba.. 3 editimiz kolay gelsin c* |
Cevap: 3 üye 3 yorum söylediğiniz gibi 3de editimiz enderhafızım:hafızımiz ve kesinlikle tebessüm ettiriyor özellikle hafız yazılarında nisareyyan: ismi güzel takdirleri bol kardeşimizdir. yorumlarını beğenerek takip ederim. tuba:editlerimizden biridir. ilahiyatçı1 güll . yahyadoğan |
güll**kendisini özleten üyemiz.. yahyadoğan**yine özlenen üyemiz.. umut628.. Beytül Ahzan.. Gülnihal2.. |
Cevap: 3 üye 3 yorum umut628......:agresif,huysuz,geçimsiz arada kaybolan damdan düşer gibi de foruma birden düşen; imam (düşüncenize tercuman olup oyunu kolaylaştırayım dedim25.gif) beytül ahzan.:aktif olduğu kadar hüzünlü paylaşımcı kardeşimiz Gülnihal........:2014 en hızlı çıkış yapanı azimli öğrenci Azranur,nesli-nur,Esmanur |
Nesli_nur**Azimli ama kaybolma noktasında arkadaşları merak içinde (: Esma_nur**Bir hışımla bizleri öksüz bırakan ,gönlümün gülü (: (arada bir ugra can ) Nurşen35 Mehmet akif2 Mihrinaz... |
Ademsevda Makbergulu Eymentalha |
Saddami ne aramistir zavalli irak halki kimbilir saddam diktator degildi adami kurban ettiler dunya seyretti |
Ademsevda : Benim bir tanecik küçüğüm. Sevgi dolu , saygılı ve merhametli. Bir gün bile onun varlığını hissetmesem dehşetle aradığım kişi Makbergülü : Site içinde yardımsever, editörlüğe layık olan yegane kişilerden biri. Makbergülü pratik bilgilerine ihtiyacımız var, en kısa zamanda seni aramızda görmek ümidiyle..c* Eymentalha : Değerli ve saygıdeğer editörlerimizden olan hocam. Bilgilerinden ve yardımlarından çok faydalandığımız , her an iyilikte yarışan kişi.... Mihrinaz : Tekrar bizlerle birlikte olduğu için sevinç duyduğumuz , dost canlısı, hakikatli, neşesiyle mutluluk saçan , sözünün eri , varlığından memnun olduğum biricik arkadaşım... Su damlası : Allahın kulu : Fatıma-i Zehra : |
Cevap: 3 üye 3 yorum Su damlası : şaire ablamıza kalem kağıt verin kırk yıl aç bırakın gıkı çıkmaz. Allahın kulu : tasavvufta olmadığı belli.Allahın kulu şükür. Fatıma-i Zehra :muvahid bir kalem. beytulahzan : esma nur: Alimoğlu: |
Cevap: 3 üye 3 yorum Sayfayi begenen arkadslardan allah razi olsun Molla kasim allah razi olsun |
esmanur : emektar başeditörümüz :):) Alimoğlu : alim abimiz :):) (forumda daha sık görmek isteriz ) mehmetakif2 nuren35 ademsevda |
nurşen35:sayfayı açtığımda görmek istediğim,sıkılmadan içimi döktüğüm can içim (: ademsevda:Hemşerim olması ile birlikde ,candan bağladığım biriciğim (: Mihrinaz Medineweb Dur_hele... |
Cevap: 3 üye 3 yorum haklısın su damlam derslerimle kuranı daha iyi öğrenmekle uğraşıyorum ev çocuklar ileskr |
Cevap: 3 üye 3 yorum uzun süredir katılamayınca çoğu kişiyi unutmuşum yeni gelenleri de tanımıyorum :-( |
SAAT: 12:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.