![]() |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
ecrin bey'e söyledim efendim |
[B]Kankiş elini ketçaba bulama bana diyor(Bak sakinleştiriyorum kızı) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ortalığı karıştır sonra barış gücü diye ortaya çık yuttukkkk çık ortadoğudannnn abd..! |
2.Ergenekon çetesi olduğumuzdan haberin yok sanırım |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) biz gaza gelmeyiz kardeşim neysek oyuz şükür.. bu arada geçmiş olsun ali kardeşim...inşallah kolun çabuk iyileşir.. hadi selametle.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alemsiniz yahuu... ne güzel didişiyorsunuz |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) pardon sayın pek değerli darbeci abimiz...koluma yeni darbe yedim...ben almıyayım.... yemeğe çıkıyorum.....kolay gele size geçmiş dileğin için sağolasın.kıvranıp duruyoruz. derslere de girmiyorum kolum sağolsun... hoca:ali bey derse gir dinle...kolunlamı anlıyorsunnn kafanlamı... ali bin ümmeti muhammed:sana ne organlar benim değilmi,kime görev verirsem o anlar dedim |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Ortalığı karıştır kaç bakalım |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) OOOOOO Allah muhabbetinizi artısın kardeşler |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) forumun en hayırsızı martin kısmetse sınavalrdan sonra buradayım ama..... (: |
SAAT: 22:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.