![]()  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  Alıntı:  
 Oooo martin hocam nihayet yolunu şaşırmış medineweb'e gelmiş Hazır geldiniz size bir soru 9 kere 8 kaç eder??  |  

estafirullah kardeşim martini :) bizde maleseff hayırsızlardanız ve bizde kısmetse sınavlardan sonra buradayız :) Allah yardımcın olsun kardeşim.  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  [quote=ali]   [quote=belgin] Alıntı:  
 Ecrin bey mi Sanırım ben ünvanımı hâlâ koruyorum  |  

feminist kelimesi az olmuş daha irisi yokmu bu kelimenin  |  

haddinizi aşmaya başlıyorsunuz sorununuz nedir? daha irisi size iyi gelmez söylim..  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  başkası yazınca bişey olmuyor biz yazın ca haddimizi aşıyoruz belgin  ayrıca sen biliyorsun   |  

öncelikle yazdığınızı okuyun ve sonra başkasının yazdığına bakın.. bu kadar enlerin içinde beni seçmenede şaşırmadım... iyiliğiniz için uyarmıştım ama anlayamamışsınız.. ve hala anlamamaya çalışıyorsunuz ne diyeyim..  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  ben enleri içine seni koymadımki senin hakkında yorum yaznları takip ederk yola çıktım size kötü bir şey demedim sadece dominant dedim sende başkası deyince güldün ben deyince kızdın    |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  bana kalırsa kimse kimseye bişey demesin !!  herkes önce kendisine baksın .. umarım demek istediğim anlaşılmıştır !! selam ve dua ile..  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  amma "en"li varmış.  az ilerleyinde da "boy"unuzu görelim bide.  |  
| SAAT: 19:24 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.