![]() |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Alıntı:
Oooo martin hocam nihayet yolunu şaşırmış medineweb'e gelmiş Hazır geldiniz size bir soru 9 kere 8 kaç eder?? |
estafirullah kardeşim martini :) bizde maleseff hayırsızlardanız ve bizde kısmetse sınavlardan sonra buradayız :) Allah yardımcın olsun kardeşim. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) [quote=ali] [quote=belgin] Alıntı:
Ecrin bey mi Sanırım ben ünvanımı hâlâ koruyorum |
feminist kelimesi az olmuş daha irisi yokmu bu kelimenin |
haddinizi aşmaya başlıyorsunuz sorununuz nedir? daha irisi size iyi gelmez söylim.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) başkası yazınca bişey olmuyor biz yazın ca haddimizi aşıyoruz belgin ayrıca sen biliyorsun |
öncelikle yazdığınızı okuyun ve sonra başkasının yazdığına bakın.. bu kadar enlerin içinde beni seçmenede şaşırmadım... iyiliğiniz için uyarmıştım ama anlayamamışsınız.. ve hala anlamamaya çalışıyorsunuz ne diyeyim.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) ben enleri içine seni koymadımki senin hakkında yorum yaznları takip ederk yola çıktım size kötü bir şey demedim sadece dominant dedim sende başkası deyince güldün ben deyince kızdın |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) bana kalırsa kimse kimseye bişey demesin !! herkes önce kendisine baksın .. umarım demek istediğim anlaşılmıştır !! selam ve dua ile.. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) amma "en"li varmış. az ilerleyinde da "boy"unuzu görelim bide. |
SAAT: 16:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.