![]() |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) [quote=Faruk] amma "en"li varmış. az ilerleyinde da "boy"unuzu görelim bide. ileride görürsün biraz sabırlı ol |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) müslüman ileri görüşlü olur. senin boyun belli zaten alyanaklım. |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) unutuldukmu noldu sankimm? |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) forumun en süpper editi belgin:)) en çok sevdiğim editi ecrin...... :))) hay Allah yaw bende hep editleri seviom napim sevdiğim üyeleri edit yapmışlar..... sevimlisi cisminatik:))) şimdi yağ yakıom sanacaklar:P:))) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) öhö öhö öhö ablacım yağ bol mu evde çiçek yağı zeytin yağı kadar oldu boşuna harcama ablacım cansın abla...en kaçamağı da sen:) kaçıp kaçıp geri gelion habersiz gitme bi yere abla |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) :D yağcılarda ineceeek vaaar diyen yok mu? ha iyi o zman..... en iyi editi de ecrin.......... ben napıyım editlerdenmiş sevdiklerim;P:))))))) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Eksik olmayın canlar.. Yeni enlerle karşınızda olacam inşAllah:)))) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) sağol melis.. bende seni seviyorum.. kankiş yani sende özlettin senaryolarını.. artık bitane gelsin... |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) Özel istek olmadan gelmez:)) |
Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:))) özel istek yaptım işte :) |
SAAT: 02:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.