![]()  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  [quote=Faruk]   amma "en"li varmış. az ilerleyinde da "boy"unuzu görelim bide. ileride görürsün biraz sabırlı ol  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  müslüman ileri görüşlü olur.  senin boyun belli zaten alyanaklım.  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  unutuldukmu noldu sankimm?   |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  forumun en süpper editi belgin:))  en çok sevdiğim editi ecrin...... :))) hay Allah yaw bende hep editleri seviom napim sevdiğim üyeleri edit yapmışlar..... sevimlisi cisminatik:))) şimdi yağ yakıom sanacaklar:P:)))  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  öhö öhö öhö ablacım yağ bol mu evde çiçek yağı zeytin yağı kadar oldu boşuna harcama ablacım    cansın abla...en kaçamağı da sen:) kaçıp kaçıp geri gelion habersiz gitme bi yere abla  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  :D  yağcılarda ineceeek vaaar diyen yok mu? ha iyi o zman..... en iyi editi de ecrin.......... ben napıyım editlerdenmiş sevdiklerim;P:)))))))  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  Eksik olmayın canlar..  Yeni enlerle karşınızda olacam inşAllah:))))  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  sağol melis.. bende seni seviyorum..  kankiş yani sende özlettin senaryolarını.. artık bitane gelsin...  |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  Özel istek olmadan gelmez:))   |  

Cvp: Veee Forumun Enlerini Açıklıyorum:)))  özel istek yaptım işte :)   |  
| SAAT: 19:24 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.