![]() |
Geveze kuşların konferansını dinliyorum. Keşke size atabilsem bu senfoniyi. Sizin tek derdiniz rızık. Nedir bu şamata diyesim geldi. Dibimdekinden en uzkatakine kadar dikkat kesildim heyecanlı, neşeli senfoniyi dinliyorum. Acaba bizi, dünyayı mı çekiştiriyorlaki diye düşünmedim değil/cic/ek/ Hepsi çok fena. Yuvayı yapan dişi kuş bunlar bence kocaları çekiştiriyorlar.)) Yoksa bu kadar çeneye vurmaz herhalde 😄 Erkenci kuşlara selam Olsun c* |
Dişi kuştur abla dişi m20 Eline sağlık dememiş, günaydın dememiştir, kirayı geciktirmiştir kesin ondandır alemsin aplam yagülümseyen000 Kuşlar iyidir aplam huzur verir. Gevezesi nadir bulunur tadını çıkar cicekver Banada yolculuk var bir müddet uzaklaşcam c*cicekver |
Alıntı:
Duyanda tlf kullanmıyo sanır .Tlf dan bağlan gülümseyen000 |
Tam uzaşlama galiba :) başka yerlere gidince eline bile almak istemiyor telefonu insan içine dönmek istiyor krtal editte öyle olmuşdur belki :) |
Denizden 2 bin 500 metre yüksekte bir milyon tane yıldıza sanki elimi uzatsam yakalayacak gibiyim. O kadar çoklarki kayanlari izlemek, her birine dokunacakmiş gibi hissetmek nasıl güzel ve tarifsiz anlatamam. Güneşe en yakın mesafeden sizin için gökyüzünden yıldızlar toplayıp gönderdim sayın⭐⭐💫💫💫💫💫 Durumlar çok güneşli masmavi gökyüzülü, ışıl ışıl yıldızlı... |
maşallah deşarz olmuşsunuz hocam sefanız olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçer inşaAllah cicekver Sende dikkat et ,terleme,üşütme,yorma kendiinicicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Keyifli günlerin tadını çıkar cicekver Yinede dikkat et kendine cicekver |
SAAT: 19:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.