![]() |
Hiç sanmıyorum:) ilk kez hasta olmuyoruzya dimi ama:))) Bununla geçinip gideriz bir müddet. Zorlamaktan da yoruluyor insan. Modumu aşağıya aldım gittiği yere kadar bakalımc*c* |
Kaynanamla olaylar olaylar olaylara gel keyfisi[emoji30][emoji37] Dedikodu değil dedikodu yok. Yüzüne karşı da söyler zaten. Abarta köpürte olanı anlatıyor sadece :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Rahmetli babaannemle annemdymdm anneme bay gelirdi babamın canıni okurdu. Bize sarardı :) |
Zor zamanalrdayız göndereceğin her hayra muhtacız Allahım. |
Sarsıntı. Depremler yüzünden sürekli sallandığımı hissediyorum. Yerküreden değilse ruhumda olması olasımahcup000 |
Çok aylar sonra sosyal medya hesaplarima girdim. Hava durumuna baktım; İnstagram'da hayat toz pembe, kimileri yine mutluluktan ölüyor, kiminde hüzün yine boğazına kadar...Şarkı, türkü, reels-lerle nerden girip nerden çıktığın belli değil. Facebook; oralarda durum bir karışık anlatamam. Kafaalr kazan, ağzı olanın konuşmaktan yay felan kalmamış. Din-siyaset- partizanlık ooo. Millet hasta facebookta :) Twitter her zamanki twitter. Bugün tt olan, kıyamet koparilan, üstünde tepinilen olaylar az sonra buhar olmuş yok. Selamet forumda arkadaşlar aman diyeyim iyiki sitemiz var iyikiskr |
Yani herkes ruhundakini yansıtıyor :) iyiki forum var haklısın |
Sanayideyim usta ve yan ayna için oto parçacı arıyorum.)) Benim şu anda akşama ne yemek yapsam diye düşünmem, kuranımı okumam, çamaşır katlamam, ev süpürmem gerekti. Konu ne ara buraya geldi Allahımdrtttuz/gn Kendi elimle ettiklerimi kendim düzeltmem gerektiğini hepmi yaşayarak ògrenir insanafrn*.)))) |
Alıntı:
Sanayiler düzgün yerler artık eskiden tekin olmayan yerlerdi. Yemeği çamaşırı enişte yapsın görev değişimi yapıngülümseyen000 |
Alıntı:
Beyefendi emekli moduna aldı kendini. Ana-oğul aman beyim canım efendim sen bırak biz hallederiz diyoruz, keyfi paşada yok.))) Onu göndersem söylenip duracak, iyisi "beni nerelere gönderdin vicdansız" deyip ben söyleneyim fenamı?:))) |
SAAT: 08:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.