![]() |
Salep zamanı gelmiş Soğuğa kırık kalbe birebir. Salep. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kardiyolog randevum vardı. Adam çocuk-meslek sordu ev hanımıyım dedim. Ağır işçisiniz yani dedi. Kalbim ağrıdı be öylece kaldım.))) Hemşire kızın robot var, elektrikli pişirme, yıkama-kurutma makinesi var , herşey elektronik rahatlık oh dediği an kalbim teklemeye başladı. Doktorun "sahadaki işçinin makinesi var, aletleri var işi kolay yani, senin benim bilgisayar var, tel var oh rahat yani" dediği an kalbim sevindi, kızın mahçupiyetini görünce ritmi düzeldi. ))) Eve geldiğimde herşey geride kalmıştı, hemşire kıliklilar.))) Olsundu ağır işçi olduğumuz Kardiyolog tarafından tescillendi olsundu.))))) |
Alıntı:
Gelde inandir milleti. Kardiyolog dedi desen kimin umurugülümseyen000 Allah kahretsin bizigülümseyen000 |
Alıntı:
Evdeki işcilerin yaptıgını kimse yapmıyo ama gelenek olmuş sorsalar ne yapıyosunuz ki ..? O yüzden kendi dr kendin olacan der gibi .. Rabbim şafi adıyla şifa versin klpp/ |
Yok yok iyiyim elhamdulillah. Check up yaptırdım herşey yolunda. İki ileri bir geri böyle devam et dediler:)) Çimento demir alçı yapı malzemelerinde eksiklik var anladığım.))) Çökmeden onları düzelticem.))) Kahve saatimdeyim. Gençler okuldan geldi. Sırayla anlatıyorlar. 💆💆 |
Alıntı:
|
Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyorgülümseyen000 |
Soğuk buzzzzz |
KAYIP ARIYORUM:) Yaşam enerjimi Kim çaldıysa Kim tükettiyse Kim emdiyse Kim yokettiyse Geri versin. Böyle nasıl yaşar insanuz/gn |
Emine hocam çok geçmiş olsun hsta iken insanın şirazesi kayıyor eski haline dönemeyecek sanıyor bir hafta sonra durum daha bir iyi olacak inşallah hastalıklar olmasa sağlığımızın kuymetini nasıl anlayacağız :) arada vücüd resetlenmek istiyorc* |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.