www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında....

Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MİZAH.::. > Tebessüm-Mizah Alanı > Forum Etkinlileri

Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi:  30 Aralık 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : Bugün (00:37). Konuya 232 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı357Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt Dün, 19:16   Mesaj No:231
Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1409
Beğenildi:13243
Beğendi:9639
Takdirleri:30983
Takdir Et:

Editim İç Anadolu'ya yayılmış durumdayız.)). Kayseri'ye gidenimiz "böyle düz şehir görmedim" diyor. Konya'ya giden " Konya'yı görmelisiniz burası daha düz" diyor))) Yokuşlu ve uzun bir hatta sahip Karadeniz'den sonra dümdüz ve yuvarlak şehir yapısı bize çok değişik, çok kolay ve ulaşılır geldi.)) Hele havası vallahi böyle memleket havası mi olur? Nem yok yağış yok. Güneş ışıl ışıl, gökyüzü deniz mavisi, bulutlar pamuk gibi. Deniz aramadik. Gökyüzü deniz))
Tabi Karadeniz yeşilinden sonra da bu kadar kahverengi şehir görmemiştik. Ailecek çok şaşkınız.))))

Fazla kavrulduk, Samsun'un bol yağışı nemi bizi bekler.))
Alt Dün, 22:06   Mesaj No:232
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 590
Beğenildi:5173
Beğendi:6943
Takdirleri:27701
Takdir Et:

Oooo baş editim yoksa fındık kraliçesimi desek ) karadenizi batıyı feth ettin şimdi sıra anadoluyamı geldi )) efsanesin anadolu güzeldir hoş bir havası vardır. Tarihi yerlerinide gezme fırsatın olursa aktarsan bize )Allah kolaylık versin 🌺
su damlası beğendi.

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alt Bugün, 00:37   Mesaj No:233
Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 547
Beğenildi:4292
Beğendi:5200
Takdirleri:29714
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Aplm biz seni fındık tarlalarında sanıyorduk haritanın başka yerinden çıktın Anadolu dan gezme yerleri isteriz. Kahverenginimi maviyi mi daha çok sevdiniz ülke yanıp kavruluyor karadeniz sağanak yağış, sellerle uğraşıyor tuhaf nereleri gezin apla anlat hele

Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir)

Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir: