![]() |
İki gün boyunca 3 kat alçı ve derz sürdüm. Az önce dayanamadım rengini göreyim istedim. Sabırla aceleciligi inanilmaz dengeliyorum bünyemde[emoji28] ev boya kokuyor şu an[emoji58] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Harika oluyor emeğine sağlık seviyorsan içine buğday başağı koyabilirsin otantik olur :)) |
Mükemmel 🌷 Gerçekten cok güzel görünüyo ..Tebrik ediyorum... |
Buğday Rusya'dan ithalmiş. Hemen gidip un alalım. Benzine motoruna zam gelmiş herşeye gelir gidelim yağ alalım diyen anacımı market market gezidiryorum.mhc anam anam 💆Liste yap alayım dedim ikna olmadı. Seferberlik hazırlığı ediyoz oy anam oybyrk |
Rusya'ya ihracat yok pazar market belki fiyatlar artmaz deyip rahatlat.)) Durumum; herşeyi boşlamış, salmış durumdayım. Hoşuma da gitti:) Bir müddet bu durumda devam edebilirim:) |
nasıl bir ülkeyiz bütün savaşların tamda ortasında kalıyoruz hep :( sal emine hocam salmasan ne olacak meşhur mottomuz amannnn:)))) |
Adamakıllı canımın sıkılmasına, boşvermişliğe izin yok :)) Neyse iyi ki kızımın ısrarıyla dışarı çıkmışım. Akşam yürüyüşü yaptık. Kar havasında yürümek, suratına suratına çarpması açıyor insanı :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Derbiye kilitlenmiş. Beşiktaş 2-1 alır diyorum. Hadi bakalım |
2-1 tahminim doğru. Alma kısmı isabetli olmadı :) |
Geçen yıl bu zamanlar papatyalar açmış. Şimdi kafayı çıkarmaya korkuyor papatyalar.) Nere düştün ey cemre her yer kar her yer buz [emoji1]) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 01:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.