![]() |
Alıntı:
Ağlarsa anam ağlar gayrısı daha evi silecektin dergülümseyen000 saolasın. Biraz kıpırdamicam sonra yavaştan toplarim inşallah c* |
Alıntı:
cy çay iyi gelir |
Biraz yürüyüş, market derken kamelyaya attım kendimi[emoji26]. Biraz kitap durumu yapayım sonrasına işler bekler [emoji6] Gelen olursa sabah kahvesi ikram edeyim bahçede.[emoji477] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Akşam kahvesi olmamı ablahyyyyy Bahçe diye ölüyo millet abla. Kaçirmayalim davetinic* Dondurma Keyfi yapayım dedim dondurma tadı olduğuna glikoz,şeker keyfim kaçtımhc |
Görende çay kahve tiryakisi sanırçay-kahve000gülümseyen000 Çay kahve geçti pikniğe beklerim artık/cic/ek/ |
Tatili balkonda geçirmeyi düşünüyoruz. Balkon dizayn ediyoruz:) |
Tatil hep hayeldi simdilerde daha bi hayellerde 😏 |
Tayininin çıktığı şehri sevememiş memur gibiyiz kendi hayatlarımızda Haritada bunca seçenek varken payımıza düşene şaşkınlıkla bakıyoruz. 😒😞 |
Bu müthiş manzarayı içime çekiyorum. Akşam güneşi... Günbatımı... #huzur#huzur#huzur #tefekkür#tefekkür #dua#dua#dua #derinlik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ocağın 3 göz aktif. Güneş mutfağa benden önce girmiş. Değmeyin keyfime 😥😩 te/sli/m |
SAAT: 16:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.