![]() |
Alıntı:
Alman İsviçre çikolatası kalitesinde istiyorsan bence dibinde tut. Masraf olmasın m20 |
Ne bileyim o kadar mı uçtu :) Aylardır ağzıma sürmüyorumaglynb Pahalı olmasını geçtim. Bir bitter çikolatam vardı ondan da vazgeçmezdim, haftada bir paket alırdımAğzı-Açık000 ama Glikozu kimyasalı basmişlar içine.Tadı yok kokusu yok. Bitterler nasıl buram buram kakao kokardı 5 ay öncesine kadarmhc Tadım kaçık aylardır. Mutsuzluğum bundan belki degülümseyen000 Serotonin eksikliği depresyon yapıyormuş Ağzı-Açık000 He işte bu insanların yerine tadı kokusu olan bir parça çikolata verseler hemen hemen hiç düşünmem mhc Şükür sayıları çok değil .)) |
Başeditör ablamız bir çikolata alamicakmıyız be. çikolata gönderelim sana. Belçika çikolatasi hemde hyyyyymutluluğun çikokatayla bi alakası varsa en çok bu forum etkilenir eywah eywah m20 |
Çok aşırı cömertsin editim.)) Alman Belçik çikolataları senin olsun. Almış kadar oldumc* Eti ülkerden öteye geçersem en fazla kahve dünyasının, bazı pastanelerin kendi ürettikleri çikolatalar yetiyordu:). Şimdi ise içlerinde kakao yok. Alan pişman:) Durumlar alışverişten geldim akşama ne pişirsem :)düssünceli000 😟 Torbalardan tencereye konulacak hiçbirşey çıkmaması drttt 😤Sorun kesinlikle bende değil :)afrn* |
Kendimle başbaşayım. O anlatıyor ben dinliyorum. Can kulağiyla dinledim bu kez gülümseyen000 Delirmeden gelip iki mesaj yazayım dedimgülümseyen000 Kendiminde uykusu gelince gidicem. Kendisinin uyku durumu yokmuşgülümseyen000 Durumlar yandı gülüm devrelerhyyyyy sabah ola hayrolacy |
Alıntı:
Hayr olsun abla. Kim akıllıki zaten. Kime göre neye göre dimi yam20 sen devam et kendinle bir olun birlik olungülümseyen000 Aç kapa devreler düzelir. Avatara kafa atmışıngülümseyen000 çok havalı çok asil olmuş. Beğendim evet000:):) |
Elime süpürge tutturuldu. Sarma sarmaya başlamadan kurtulmak dileğim 😞mhc |
Alıntı:
Yaptıģın annene öğrendiğin kendine spr/ |
Alıntı:
Ayağı çatlatıp geldim. Aney bi ilgi bi alaka. Acım var ama havam kralda yoksssssss Top oynarken olduğu için fırçalamayı sonraya bırakıyor galiba. Ana yüreki işte:) Oh iyiki sabah evi süpürmüşümgülümseyen000 Temizlik yetmiyomu yawff Melemen makarna salata bence tam mutfak şefiyim. Biber dolması onada okey ama sarma bi dursun çok ağır erkek adamagülümseyen000 Durum alçı sargı işte |
Alıntı:
Işlerin yarim kalmasıni hiç sevmem ..gülümseyen000 Cabuk toparlanmaya bak /cic/ek/ |
SAAT: 16:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.