![]() |
Alıntı:
İlimli kedinin hali başka :))) |
Bütün edebiyle, merakiyla ilgiyle bakıyor. Edeblli duruşu içine sokasi geliyor insanın. Kendini sevdirmek için yapmadığı yok. Canlı işte. Hepsi sevme sevilme istiyormahcup000 |
Durumlarda sözlerde paylaşılıyor paylaşalım Yaşadigim tramvalarin hesabını kim verecek!? |
Alıntı:
Paylaş tabiki. Bizim akraba sabah akşam laf çarpıyor. Durumdan Kim kime ne dedi diye analiz yapılıyor diğer akrabalarlaAğzı-Açık000 |
Alıntı:
|
Durum atayım hepinize. Efenim dekorasyon eyleyeyim şöyle evcağazıma güzel bir vazo alayım dedim. Aman Ya Rabbim bir vazo 300 tlden başlıyor. İçine çiçek alınacak. 5 kişilik ailenin elektrik faturası. Çiçekle çalı çırpıyla beraber doğalgaz faturası.) Günahtır dedim içimdeki dekorasyon değişiklik aşkı da gitmeyince youtube de marifetli eller imdada yetişti. Yağ kabı turşu kabı Salça kutusu ayirdim hepsini. Vira Bismillah deyip kurdum tezgahı.)) İzlediğim gibin kolay olmasada[emoji28] ümitliyim. İskeleti çıkardım ortaya. 5 ltrelik yağ kabı olur kendisi.)) 20 tlye mâl olacak bana. Biterse inşallah :) Kafa nereye ben oraya :) |
Alıntı:
|
Est. Esma ablam. Ne Marifetli tasarruflu 10 parmak 20 marifet hanım bacilar varmış hiçbirşeyi atmiyorlar herşeyi modern hale getiriyorlar. Herşeye sulanmam ama baktım inceledim yapılamayacak birşey değil. Sabirliysaniz bu işlere el yatkınsa yapın. Yoksa hiç bulaşmayın.)) Malzemelerimde vardı. Ortaya bişey çıkacak herhalde. Alçı sürdüm. Pek bi beğendim he Ağzı-Açık000 2 kat daha atıcam. Sonra tarif veririm hyyyyy |
vira Bismillah ..Marifetli eller cebe yani becerilere diyelim 😊 .. Insan istedimi yapmayacagı bir sey kalmıyo sanırım yeter ki istesin cicekver Aşamalı atarsan bizlerde fikir sahibi oluruz Can kuş alkış000 Gerçi herkezin el becerileri kendince yatkın olanlar .. şimdiden güzel sekil almış .. Eline emeğine sağlık..🌷🌷🌷 |
Abla şunun zeytinyağı bidonu olduğuna inanmak istemiyorum Ağzı-Açık000 son halini merak ettim . sen yap bizim dükkanda satalķm ablahyyyyy |
SAAT: 22:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.