www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 30 Aralık 2021 (14:12), Konuya Son Cevap : Bugün (10:22). Konuya 235 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:231 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Editim İç Anadolu'ya yayılmış durumdayız.)). Kayseri'ye gidenimiz "böyle düz şehir görmedim" diyor. Konya'ya giden " Konya'yı görmelisiniz burası daha düz" diyor ![]() Tabi Karadeniz yeşilinden sonra da bu kadar kahverengi şehir görmemiştik. Ailecek çok şaşkınız.)))) Fazla kavrulduk, Samsun'un bol yağışı nemi bizi bekler.)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:232 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Oooo baş editim yoksa fındık kraliçesimi desek ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:233 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Aplm biz seni fındık tarlalarında sanıyorduk haritanın başka yerinden çıktın ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:234 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() Bu arada Kayseri'den @mehmet akif Göknur hocamızın selamını getirdim size ![]() ![]() ![]() Sende durumlar ne Esma Sultan ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:235 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Neyse ki Kayseriyi görünce çok mutlu oldu evladım.)) A | |
![]() |
![]() | Mesaj No:236 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
Selamün aleyküm medineweb. Emine sen ve mihrinaz bize geldiğiniz için çok mutlu olduk Ėlif nur girişken ama herkese ısınabilen pozitif elektirik alabilen kız değil ama mihrinaz ablasını çok sevdi Oğlum mehmet akif burada büyüdü diyebilirim geçen sordum medinewebi hatırlıyor musun evet çocukluğum orda geçti dedi kimi hatırlıyorsun sorusuna eminenin yanında da esma nur dedi ![]() Burası bizim için ilim yuvası dost yuvası bizim yuvamız ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (1 Üye ve 9 Misafir) | |
Kara Kartal |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
O Gün Gelmeden Aklımızı Başımıza Alalım | Yitiksevda | Makale ve Köşe Yazıları | 3 | 15 Şubat 2023 14:39 |
hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :)/medineweb | makbergülü | Resim/Karikatür | 13 | 04 Şubat 2022 23:13 |
Günümüz İSLAM aleminde içi Boşaltılmış ZİKR kavramını ele alalım/Mevlüt Hönül | Mevlüt HÖNÜL | Makale ve Köşe Yazıları | 8 | 03Haziran 2010 00:06 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|