![]() |
Hz. İbrahim Hz Yusuf ve Hz Muhammed'in rüyalarını /3 Rüya/ konusuyla ele almıştır. Kim bu üye tanıdınız mı? Esadullah Fecr Alaleyl Nebevi Sevda |
Alıntı:
Alaleyl cicekver |
Alıntı:
alkış000cicekver Senden alalım kim bu üye sorusunu |
Alıntı:
|
Tamam devam ediyorum hazırsınız soruyorum . Yaptığım forum araştırmasına göre :):) stolklamada diyebilirsiniz sssssss "Forumda iki kere haftanın misafiri olmuş, neredeyse bütün üyeler tarafından çok sevilmiş, neşesi, enerjisi, mizahı, aktifliği adeta , bütün forumu sarmış." KİM BU ÜYE TANIDINIZMI? mehmet Akif makbergülü mihrinaz filistin c* |
çok kolay oldu 😊 Mizah diyince + mihrinaz Neşe diyince + mihrinaz Sevilmek diyince + mihrinaz Doping = mihrinaz ...........nokta |
alkış000alkış000 Çok uğramıştım bu bilgiler için dicem ama yok ya. Geçmişten hangi konusunu açsam çenem ağrıdı gülmektengülümseyen000 haftanın misafiri olmuş almış götürmüş efsane yaac* Kusura bakmayın konu sayesinde araştırıyorum tanıdıkça şaşırıyorum . Ablanın mizahi enerjik tarafî malum ama en eli sopalı kulak çeken abla hallerine denk geldim ona yanıyorumgülümseyen000 Şaka aplam şakagülümseyen000 Çok iyi tanimışsin su damlası tebriklercicekver Biraz zorlarım sandım. Sanki geçmişten biri gibigülümseyen000 E hadi senden bekliyorum cicekver |
Ben forumu severim sağolsun forumda beni.)) Yönetici sorumluluğu neşemi aldı ++ enerjiye çevirdi.)) İyi böylesfhfgshsfhsgh Bu konu ortalığı çok karıştıracak gibi duruyor :) Gönder gelsin editör bey :)))) |
"Hacamat başta olmak üzere, sülük, bitkisel tedavileri her fırsatta şiddetle tavsiye eder. Bu konuda tecrübe ve tavsiyelerini de aktarmıştır" kim bu üye ??? Allahın kulu Su damlası Esma nur Dua dilencisi |
Buda can dedigim Dua dilencisi.. 🌷🌷🌷 |
SAAT: 06:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.