![]() |
İkinizde bilemediniz :) iki kişi kaldı. Biri olmazsa diğeri olacak. Cevaplayayim. Su damlası desemcicekverc* belkide ilk kez duyuyorsunuz bunlarıc* |
Ters köşe yaptın konu ilginç bir hal almaya başladı.)) su damlasını tanimamışız işe bak/cic/ek/ devam bakalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sizin bilmediklerinizi biliyorum diye linç yiyorummahcup000 Üyelerle röportaj yaptım ilk mesajı tam okumazsaniz tabigülümseyen000 Bazı bilgiler misafir oldukları zamandan bazıları kendisine sorup izniyle paylaşimiş sorular. Herkes cevaplamadı red cevabida aldım bilindymdm Alıntı:
En sevdiği film babasıyla beraber izlediği Çağrı filmidir. Kim bu üye dersiniz? mihrinaz Esmanur Nurşen35 gülistansare cy |
Alıntı:
|
Esma abla bu editör çok şey biliyor suikaste kurban gidebilir gülümseyen000 Faili meçhul olarak sorarız kim bu üye.) |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı:
İnsaf edin. Ağalar beyler suçsuz gunahsız bir gence kıyiyorlar nerdesiniz hyyyyy Sizde buyurun ekleyin üyeden aldığınız bilgileri izin isteyerek yapacaksınız. Hakka girme yok. Daha ne sürprizlerim var nesfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
|
Alıntı:
Üyeleri tanımış olmak gibi iyi tarafı var. Soruyorum Meryem süresi ve ayetel kürsi ile teslim olan, kendini bulan ve kendini Allahın kullarından bir kul olarak tanıtan kişi. Kim bu üye? Nebevi sevda Ömer Asaf AlaLeyl bilinmez c* |
SAAT: 13:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.