![]() |
Alıntı:
|
Üye olduğunda en küçük oğlu 16 yaşındaydı. 2 doktor 1 mühendis evladını en güzel şekilde yetiştirip, diplomasını eline alanı hiç bekletmeden evlendirdi. Şimdilerde ise çiçeği burnunda anneannemdnwb Disiplinli, planlı bu zarif üye kim tahmin edin bakalım. /cic/ek/ Erol71 Alpert Eymentalha Kardelen |
Doğru bildin. Benim atmam gerekecek. Kardelen diyorum:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gelmişken bir üyede sen sorsan güzel olurdu. AÖF sayfalarını aralayalim fenamı? cicekver |
yazılarıyla insanı başka diyarlara taşıyan çay kokulu, kar kokulu, dua kokulu gönül dağı ve yazılarıyla insanı mest eden kişi kimdir?cicekver |
Alıntı:
Seçenek yokdüssünceli000 Kar çay dua gönül mestolmak deyince aklıma su damlası gelir cicekver doģrudur herhalde. Sıkı durun yine sizi şaşirtacağım birini sorucam👊 Sorularimı geç cevapladı bende beklettim biraz🙋 Kremlin sarayina yazsam daha erken cevap alırdım dymdm |
Sordum onaki 》》İçinde kalmış, yapsaydım dünyalar benim olurdu dediğin yada keşke dediğin birşey var mı?《《 diye iddialı bir soru sordum. Buyrun (Bu arada KMG benim kısaltmam.sfhfgshsfhsghOnu da siz bulun. İşiniz zorlaşsin.sfhfgshsfhsghBide bu ona sorduğum bi kaç sorudan sonuncusuydu. Bunu seçtim hadi hayırlısı) Cevabı: Keşkeler insanı geçmişe takıntılı hale getirir. Bu anlamda keşkem yok. Amam var ama. Medineweb'de K.M.G olarak soru-cevap çalışmaları yaptık. Bu çalışmaları kitap haline getirmek istedik. Çok emek verdik. Gece gündüz didik didik edip sayfa düzenini dahi oluşturduğumuz bir projeydi. Deyim yerindeyse elimizde patladı. Hâlâ acaba şöyle yapsaydık? Uyanık olup orjinalini internet ortaminda göstermeseydik ( nasıl olacaksa), telifi bizde kalsaydı felan derim. Aslında -Buranın olan herkesindir . İki kapak, dört duvar sınırları yok. Bu kadar- Bazen keşkesim amasım bu yöndedir BU ÜYEYİ TANIYaBildin mi ? KİM BU kim??? Abdulmelik Esmanur Mihrinaz Nurşen35 Allahın kulu Bilinmez Neslinur |
Alıntı:
|
SAAT: 14:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.