![]() |
Alıntı:
Bir çay demleriz yanınada koyariz bişeyler/cic/ek/ |
Mangal yok size denilen dönemlerden geçtik.))) Evet Size kuzu pirzola vaadedemem kilosu 80 tl... Dana bonfile vaadedemem 60 tl .) Tavuk ne olduğu belirsiz:) Patlıcan biber közlerim iyisite/sli/m [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu közde bir de çay demlerimsfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepinizi misafir ederim medinewebdaşlarım /cic/ek/ |
misafir kısmetiyle gelir bahçeye ineriz asmanın altına bu devirde türü tüketiyor bahçelerin her ter beton yığını yüksek binalar,, güzel demli çay yanında da bişiler yaparız,,:-) |
Hayırlı Sahurlar @ Sükutu-Ezber @ Medineweb dostları Misafir olun gelin sahura beklerim Ekmekleri yapmışım sıcak sıcak..:) Sizinle paylaşma noktasında bir emek harcadım sonuçtac*/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Köy ekmeği gibisi varmı miss kokarlar. Azığını alan gelsin.Medineweb Başeditörümüzün sahuruna misafir olalım :)c* |
Alıntı:
hayırlı sahurlar efemmm,,,:-)sana bütün Medinewep güzel ehline kızlara da olsun inşallah bol bol/cic/ek//cic/ek/ |
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen kalabalık gelirsin şimdi:)) Yolda bulduğunu çocuklarıda alır gelirsin :):) Forumda peşine takılır.. De hayde buyurun baklavalar bizden... [emoji255][emoji255][emoji255][emoji256][emoji256][emoji257][emoji257][emoji257][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
oyy maşallah bu ne çokluk bereketlilik Allah'ın Ya Rabbim,,,:-) Teşekkürler Sayın yönetim çok güzel görünüyor ellerine sağlık,,:-) yani dediğin gibi kalabalık gelmek lazım efem anca biter yoksa bizler kilo alırız çocuklar yesin enerjileri çoktur,,,:-) |
Alıntı:
Yok mu bir bardak limonlu soğuk su ikram edecek:))) /cic/ek/ |
Bende hafif bir tatlı kaptım geldim cicekver Medineweb ailesi olmadan yenir mi bunlar hyyyyy Buyrun dostlar..(: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 23:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.