![]() |
Alıntı:
|
Yoldan geldin.... Yeni maske ve 80 derece kolonya ikram edebilirim şu şartlarda :)))) Dezenfektanı bir sonraki misafir üyeye saklayayim. Kıymetli.)) |
Sana layık deyil ama bizim küçük dükkana davet eder pide-dürüm-kebap meze çeşitleri ile donatirdim masayı. Hatta sen seversin diye pide üzerine medineweb yazarım sayın başkanc* başka bi arzunuztrkym diyede sorarım yanic* |
Alıntı:
Ne yapsak mutlu olur acaba desem 😊 Televizyonda maç varmış onu seyreder birde çekirdek tamamdır sanırım ..🌾 Menüden memnun kalmazsa başkan geliyor derim .Susar oturur bence gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
İcinde kızılcık , vişne ve erik karışımı .. Aman bogazında kalmasın gülümseyen000 Afiyet ola .. |
Senide yan masaya buyur ederim. sana dürüm kebap olmazAğzı-Açık000gülümseyen000daha şiirsel bi masa olmalı.ama nedüssünceli000 buldum. framboğazlı bir pasta yanında kahve ve sarı kasımpatılar c*umarım seversin. |
Kartal edit bana misafir geliyor hoş gelmiş sefa gelmiş :) bahçeye mangal kurarız üstüne semaver de çay rde tatlı tamamdır:) |
Alıntı:
Ooo masallah hiç beklemediğim jest cicekver Çok güzel ..Teşekkür ederim .. Başka ne isterim ..Bundan iyisi can sağlığı c* Şiir ; Yar'a denk gelirse güldürür, Yaraya denk gelirse öldürür.. ........ Alıntı:
Neyleyim şimdi toprağım bana geliyormuş neler döktürsem.. Şöyleki Bir Tokat batı yapalım öncelikle ,üzerine biraz ceviz atalim somun ekmeğini kızartip batıralım .. Sonramı Sivas ketesi cevizli yine sıcacık .. Yanında caý demini almış cy Hadi kara kartal sende buyur çok baktın ordan bir çay doldur biri sana biri benim can dostuma gülümseyen000 Başkanı nıda unutma yıkar ortalığı valla gülümseyen000 Hadi afiyet ola cicekver |
Sahlep ikram edeyim bol tarçınlı çay-kahve000 |
SAAT: 15:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.