![]() |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Alıntı:
|
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Keledoş yemeği bitlistede yapılıyor siz nerelisiniz Allahın kulu merak ettim Sent from my iPhone using Tapatalk |
Cevap: :)))))) üstteki üye misafir geliyo sana Ben kastamonu ve giresunluyum ve istanbullu :)kelodos yemegini merak ediyorum:) sadece :) bulbulun basina ne gelirse dilinden gelirmis |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yalnız önce sizi bahçeye alayım..malum zahmetli iş..el birliğiyle toplarsak bütün foruma yeter:):)haydin girin sıraya:):) bakın ramazan gelecek diye mangal yapmayan hocayı önden aldık bahçeyegülümseyen000 nerde kaldınız diye sinirlenmeden de haydin bahçeyehyyyyy çok yoruldunuz,bunaldınız ama bu harmanı hakettiniz yaniii(: oturun şöyle harmanın baş tarafına,içinede girebilrsiniz..hepsi sizin..semaverde yanında...afiyet olsun bütün forumac*c* |
mihrinaz bu sene giresuna gelecem gibi nasip olursa sanada uğrarız fındık varsa soyle gelmiycemde :)) |
Alıntı:
|
Başımı alıp bende gidecem şõyle uzaklara ama kime gitsem :)))) |
Alıntı:
Buyur gel çayın demine muhabbetin koyusunu da katarız ne dersin? c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Allah razı olsun balım :))) Bundan iyisi can saglığı ..Muhabbetin en koyusuna gelmem mi hiç :))). . |
SAAT: 09:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.