![]() |
Muhabbetin koyusuna hiç hayır diyemem :) Ben de misafir gelebilir miyim..:):) Çayın yanında ikramımıda getiriyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
İkramında çok hoş görünüyor yüzünde de kocaman bir tebessüm hayal ettim gönül dolusu muhabbet olacak eminim c* |
Alıntı:
|
su damlam tek ders sınavı için gelecek hafta geleceğim keşke buluşma imkanımız olsaydı su damlam misafir gelirse bana yemekten sonar semaverle çay demlerim oğlumla kızımla yaptığımız kek ve çay ile muhabbet yapardıkc*c*c*c*c*c*c*c* |
o fırsatı yakalamak olur inş gõknur ..insan şansını biraz zorlamalı .Nasip de varsa olur inş. Rabbim sınavında da zihin açıklıgı versin arkadaşım.. Allah yar ve yardımcın olsun her daim.. Seni ağırlamak benim içinde gûzel olacak (:(: |
Alıntı:
|
.çay pasta tatlı da yemegin uzerine gidiyor arkadaş ..once soyle güzel bir ezo gelin çorba ikram edeyim...sonra uzerine cossss diye tereyağı dökülmüş hunkar beğendi ikram edeyimevet000 kolestrol seker kalp yoktur umarim başeditörümAğzı-Açık000çay ikram eden çok forumda şükür..baskasina giderizsfhfgshsfhsgh Buyurun efenimm))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [QUOTE=mihrinaz;402085].çay pasta tatlı da yemegin uzerine gidiyor arkadaş ..once soyle güzel bir ezo gelin çorba ikram edeyim...sonra uzerine cossss diye tereyağı dökülmüş hunkar beğendi ikram edeyimevet000 kolestrol seker kalp yoktur umarim başeditörümAğzı-Açık000çay ikram eden çok forumda şükür..baskasina giderizsfhfgshsfhsgh Buyurun efenimm))) İyi yaptiniz emine hocam hepsinin yeri ayri çok cömertsiniz :) dokunmaz meraklanmayin:))) bende size traliçe ikram edeyim buyrun:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kuymak yapayımevet000 bütün forumu alın gelin yalnızhyyyyy |
Ben de sana içli köfte, mayali simit ve profiterol yapayım :) |
SAAT: 12:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.