![]() |
RE: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) ÇÜNKİ aradığım her şeyi buluyorum |
hanif kardeşlerimize zülüm edip banlamamak kaydıyla editörlük verebiliriz. editör olmak için,niyetlerin halis,tarafsız,adil olması gerekmektedir Hocam :) |
oğlum seni gördüm,bi an öldüm sandım. yüzünü yıka zebani!!! |
seviyorum çünkiiiii kendinden emin kaliteli başka söze ne gerek :) tabiki yöneticiler sayesinde ArO* |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Peki arkadşlar siz yazın bakalım. Neden seviyorsunuz MEDİNEWEB'İ :) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünkü google gibi her istediğimi bulabiliyorumhyyyyyözellikle ilahiyata yönelik hazırlanmış konular ,hele bir de kuranım ve onun ayetleri olunca buradan bir türlü çıkamıyorum:) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) hayatıma eklediğim yeni ama yıllardır tanıdığım dostum sıkıntı anında terapim dersçalışırken sınıfım başörtüsü ile yarım kalan hayalim ikinci adresim |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) sevilcim hoş geldin yuvamıza :) medinewebi seviyorum çünkü ilim irfan kardeşlik mutfağım.değerli hocalarım fecr,abdulmelik,kamer34,iklimya,ferdi,esma abla var burda. medineweb muhtarı merveyı özledim c* esma abla yanlış anlama Ağzı-Açık000 |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Alıntı:
|
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) ama bende sizi seviyorum :) serpil abla emekli oldum burdan yetmezmi 6 sene oldu çocuğum olsaydı askere göndermiştim, kızım olsaydı kocaya vermiştim. ben geldiğimde muhsin hocanın oğlu samet yeni doğmuştu çocuk üniv bitirdi:) esma abla illa hasta mı olman lazım beni görmen için :) serpil abla doğum günün mübarek olsun c* |
SAAT: 18:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.