![]() |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) esma abla teşekkür,duana amin.c* merve muhtar emekli olamazsın.burası sensiz olmuyor.tebriğine de teşekkürler.ArO* bide dün buruk oldum.doğum günümü gören olmadı :) muhtarım seni boşunaa mı özlüyoruz :)) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) [QUOTE=MERVE DEMİR;156356]ama bende sizi seviyorum serpil abla emekli oldum burdan yetmezmi 6 sene oldu çocuğum olsaydı askere göndermiştim, kızım olsaydı kocaya vermiştim. ben geldiğimde muhsin hocanın oğlu samet yeni doğmuştu çocuk üniv bitirdi esma abla illa hasta mı olman lazım beni görmen için serpil abla doğum günün mübarek olsun Biraz abartmamışmıyız merve :) senın bu yazıları gören aynı yaşdayız sanırgülümseyen000 görüşelim inş Alıntı:
|
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) serpil abla nice sağlıklı yıllara inşallah. medineweb sende :) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) İçimi ısıtıyo sanal ama gerçek... |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) [QUOTE=İnceSızı;185478]İçimi ısıtıyo sanal ama gerçek... evet000 medineweb forumu seviyorum çünki.........ilk göz ağrım.. (dha önce hiç bi stye üye olmmştım..) takılı kaldım :) çoğu şeyi burdn örndimskr sevyrmm işte seviyorummmm.. c* |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) medinewebi seviyorum çünki yağız bir kürd delikanlısının emeği. |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) muptelası oldum çok seviyorum forumu herkese tşkler :) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çooook seviyorum c* sevdiğim için de burdayım hyyyyy |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) dinvar islamvar ilahiyat var...güzelkardeşlik var.. |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) çünkiii... sevdiğim makaleleri,yazıları ve sözleri paylaştığım, benim gibi düşünen, sevdiğim taktir ettiğim arkadaşlarım, hocalarım ve aynı dili konuştuğumuzu düşündüğüm çok değerli, insanlar burada=)) bilmediğim herşeyi sorabildiğim, arşivi geniş bi forum burası elhamdülillah=)) |
SAAT: 22:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.