![]() |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Fecr hocam ve su damlasi sayesinde buradayim hatta bir an istenmedigimi bile dusunmustum bir edit sagolsun azarlamisti cok utandirdi beni neyseki fecr hocam arayi yumusatti simdi nursen sevda ali hocam gulnihal efkam muhsin hocam ahzan su damlam makber mehmet akif bir cok sevdigim kardesim |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Medinewebi seviyorum çünkü çok sevdiğim değerli bir mekan huzurlu bir ortam muhterem hocalar ve saygı değer Muhsin Hocam. |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Sebebi yok sevdim işde:) |
Cevap: medineweb forumu seviyorum çünkiii??????:) Çünkü burdayım; Çünküleri içinde gizli İstemsiz gayri ihtiyari Gözün gözkırpması gibi Reflex, belkide;günlük bir ilacı almak gibi, Belkide diğerlerine benzemediğindendir sebebi.........alkış000 |
Medinewebi seviyorum çünküüüüüü.....................yeni gelen ve yazmayan arkadaşlarımız siz neden sevdiniz?? :) |
Çünkü ALLAH için :) |
çünkü forumlara yazmak,bakmak,gezinmeyi severim,,,, |
Sevmek fiili boyut atladı..Sadakatle Vefayla, bağlılıkla karıştı..Bende bilmiyorum artık medineweb i neden sevdiğimi... Ketumum da.)) başka hiçbiryerde bağım yok... Bir facem var. Oraya da medineweb bağlıyor napcaz biz bununla bakalım. Kronik medineweb bağımlısıyım. Geçer diye umud ediyorumte/sli/m Çok inanmasam da spr/te/sli/m |
kesin ve keskin çizgilerisopa000 katı ve kat'i kuraları25.gif kararlı ve yararlı teması:sukran: bilgi ve bilgeler mekanıArO* SEVİLMEZMİ?:klp: |
Alıntı:
|
SAAT: 13:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.