![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen, Sizin hala muhteşem olduğunuzu, Düşünen 'BİRİSİNİN' Olmasıdır..:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sustum; konuş deselerde, Söz gümüşünü biriktirdim. Artık yamalı keselerde... Ne guzel buyurmuş "Fuzuli" Ya Dost'dan söz et Ya sus, Ya Allah de kalbim; ya sus.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen ;seni unutur gibi yapıyorum, Kalbim Kanmıyor,, Kanıyor...!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedim ben zaten yazıyorum da, Acaba kalbin okuyormu ? Dedi sen yazmaya devam et !! Söz kalbe değer yerini bulur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve Bir gün..!! öyle giderim ki, Cami avlusunda toplanan kalabalık "HELAL OLSUN" Diye bağırır.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O gelmez artık !! dedi ; "Nerden biliyorusun" dedim.. "Gidişinden belliydi"dedim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaç yönedir yüzüm.. - ölüme hayata ve içimedir yolculuğum.. Kaç ömre sığar acılar.. Kaç kişiliktir isyan.. - hep susmayı öğrettiler ya bize.. Kaç kez acıtır sözler.. - Ve kaç ölümdür kelimeler... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkezin yükü var bu hayatta, Kimi kaderini; Kimi kederiniri taşır heybesinde... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bak yine özlüyorum seni ,bu itiraf edilmemiş bir yanlızlıktır.." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bazen elinden bir şey gelmez,Allah öyle istedi dersin...Hayırlısı buydu demek kadar,kalbi ferahlatan başka bir şey yoktur bazen...." |
SAAT: 11:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.