![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elinle tuttuğun her şey kayıp gider, Gönlünde tut..!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ______ iyiyim desem inanacak , Öyle haberi yok benden _____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne ömrün kıymetini bildik___ ___// Nede gönlün... Geriye kalansa sadece "Hüzün"..___ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimi hatırlar buğu gibidir yel olur sel olur kaybolur. Kimiside vardır can olur canan olur ruha kazılır. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalem dertlidir yazar __// Dil dertlidir söyler __// Ama yürek susarsa, Ne yazar ,ne söyler..___// |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İyi bakın Gönüllerinize, Yara izimi ,ayak izimi ..? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Demişler ki ; Malı mülkü değil, Kaşı gözü değil, Hırkası heybeside değil, "Merhameti'dir Bir insanı güzelleştiren..!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz ki görmeden sevmeyi ögrenmişiz.. Mesafelerin lafımı olur.. Söylesene ..!! Hangi Dua beni sana yar, seni bana can diye yazar...!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz Asr sûresine yemin etmişiz... İmtihan kolay kolay bırakmaz yakamızı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben, kendime dar gelirken... Nedir senin bu yüreğim'deki sefan.. |
SAAT: 10:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.