![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözlerimden gözlerine saniye başı vapurlar kalkıyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aklım yine sende kaldı, Arada bir gözkulak ol olur mu ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elini kalbine götürdü ,"burası var ya"dedi taşa toprağa gerek kalmadan insanın gömüldüğü tek yer...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tek tek ölüyor.. Kim varsa içimde ..___ Dışımda ki kalabalığın, İçimin tenhalığından, ....____Haberi yok___...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben insanlardan kaçan birisiyim Belki size de uzun zaman gelmem… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey sevgîlî... Duâ gibisin gönlümde...Bilirim, Besmelesiz seversem eğer seni,kabul olmazsın.. .O zaman şahit ol dediğime; Seni iki cihânda sevmeye, "Bismillahirrahmanirrahim" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dünyanın en büyük yüküdür..___ Aklı sende olmayanı ısrarla, Yüreğinde taşımak..___ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşçakal diyen geri gelmiyor ..._____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiç bir hediye ,Yürekten verdiğiniz sevgi kadar değerli değildir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "O benim gözlerime niye öyle, neden öyle, hangi öyle, nasıl öyle bakmıştı ki, ben sağ elimle kalbimi yoklamıştım.." |
SAAT: 16:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.