![]() |
Sesini duymak isteyene, Bir fısıltı yeter... |
Hep aklıma geliyorsun, Bak Gördün mü ? Senin de gidecek başka yerin yok ...!! |
Yokluğunun ; iki yakasını Bir araya getirip , Varlığını İliklermisin ömrüme...!! |
Bazen sadece gittiğini zannedersin, Ama Atlı karıncada olduğunu unutursun, Dünya küçük , Ve sen karşıma çıktın, Dünyanın yuvarlak olduğunu Unutmuşum.. Ve yine dönüp dolaşıp Sana geldiğimi.... |
Ne diyordu şair; Yıkıldı Yolunu Bekleyen Şehir Artık gelsende bir gelmesende bir ▪▪▪▪▪▪¤¤¤¤¤¤▪▪▪▪▪▪ |
Ben her bahar böyle olurum,, Toplarım kalbimin kırıklarını , Basarım bavullara Yol, iz bilmez deli gönlüm Düşerim yollara....!!!! |
Hüznün sesi olsaydı , Arşı titretirdi ... Yüreğimin sesini Sen ___ Düşün....!! |
Benim uykularım hep kaçık, Sen_____ İçine sinen sabahlara uyanabildin mi ..!!! |
Annemin dokunuşu gibi dokun bana hayat! İncitme.! Babama duyduğum güveni sende de bulayım! Sevdiğim gibi bak bana! Merdivenlerinden çıkarken, bir yaşlı hürmeti göster. Ellerimden tut.! Yorma beni. Yarı yolda bırakma ümitlerimi. Kıyıpta alma çocuk neşemi, Umutlarımı savurma rüzgarlarınla. Söyle insanlarına yıkmasınlar hayallerimi!. Kuş seslerini eksik etme sabahlarımdan! Onlarla uyandır beni!.. |
Böyledir işte; Yazar yazar susarsın.. Çünkü, kelimeler yetmez gönüldeki yorgunluğu anlatmaya... Emanettir yüreğimiz içimizin içini bilene, "O" ki her derde devadır.... |
SAAT: 03:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.