![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yâr.. Uyku yok gözümde.. Bir kuş kanat çırpmak ister içimin gökyüzünde.. K.Dolunay |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. c*c*c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzakta denir mi sevdiğin için, gönlünün içine koyduysan… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geldik Gördük Gideceğiz . ___________// |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sükut diye bir defter buldum... Aklımı , Ruhumu , Kalbimi , İçinde SAKLIYORUM ... ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sadece gülmesini istemek bile Sana yakın olduğumun göstergesidir Arada yollar yıllar olsada Yüreğim yüreğine gülümsemektedir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yola çıkarken yürek heybenizi, Omzunuza alın. Bir gözünde ikrar, Bir gözünde asalet olsun... Pir Sultan Abdal |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sil yüzünden hüznü, Kalk, yeniden umutlara dayan! Damlada denizler görür, Ruhunu aşka adayan! Kadim Dolunay |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her insanın canı bir yerlere takılır kalır, Bazen yolcusunu unutmuş yollara, Bazen yolculuğunu unutmuş kullara. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazı şeyler harflerle anlatılır Bazıları da Dolu dolu olan bir göz aralığı Titreyen bir ses Yutkunulan ünlemler ..Ve uzun süren bir sessizlikle.. Mehmet Deveci |
SAAT: 14:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.