![]() |
Gönül Estikçe / Medineweb Hayat;okuyup anlayabildiğiniz kadardır.. Eyüp Ortatepe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bugün de dinledim insanları; hep dinleyecek birilerini arayan insanları, ben ise ;yine bulamadım anlatacaklarımı dinleyecek insanları.. Eyüp Ortatepe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sahi O Son Papatya Yaprağı NEY...di Sevgili ? . . . Son Peygamberin Müjdesine Eremedin Mi Sen ? Kalpleri Birbirine Isındıran Rahman Değilmiydi ? İşimiz Papatya Yaprağına mı Kalmalıydı , ALLAH var ya ! . . |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğinin sesini biraz daha aç ; Çünkü hiçbir" gül " topraksız.... Hiçbir hayat" umutsuz "yeşermemiştir..." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey gönül ! Şu ömür merdiveninde, herkesin derdi diğerine HİKAYE... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Dünü düşünmek niçin? Hep gidecek, uzaklaşacak. Esasen onda ne yaşadım, ne gördüm? Sabahında ümit vardı, akşamında hüzün o kadar. Ey! Hayal ettiğim; Sen yoktun... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir offf çekesim gelir en derinden.. Öfkeler uyanır kalkar yerinden.. Bir yola girdik ki acıdan acı, Huzuru yudumladım ellerinden… Kadim Dolunay... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyazdı hayalimdeki renk. Çünkü; Ruhumu tazeliğe ancak Bembeyaz bir sayfada, Ya da; Bembeyaz gökyüzünde Çıkarabiliyordum çakralarımdan; Beyazdı hayalimdeki renk. Çünkü; Mutluluğun temel anahtarı, Ya da; Bir bahar parçası Gibi huzurdu. Siyah mı? Hiç tanımadım ki! |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şükretmek için binlerce sebep var Ama mutluluk bahane istiyor. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanımda Olman Gerekirken Şimdi bir dua'sın avuçlarımda. . Yusuf-u Kenan |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] s(özüm)sün yüreğimde büyüttüğüm, kelimeler ardında gizlenmiş sırrım... ve bir dua ile b(ağlanmış), sinemde k(ördüğüm)sün... alıntı |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Huzur’u sadece cümlelerin içerisinde görür ve okur olduk. Yaşamak için; Bir abdest, Bir seccâde, Bir Kur’ân-ı Kerim, Bir duâ, Ve bir yürek gerekliydi, unuttuk... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kırık kalplerin hikayesi kısa olur Ne oldu derler, "Hiç" dersin, biter....!" |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen nasıl bir istisnaydın ki, tüm kaidelerimi alt üst ettin... Enes Kenan Aklan |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür... Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta, yine o düğümdür." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'Çilenin çaresi, sevgilinin hatrına çileyi sevmektir.'' Seyyid Saki Haşimi (k.s) |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Canın yana yana zamanla öğrenirsin, Kime ne kadar değer vermen gerektiğini..." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biliyor musun sevgili Hep yaşıyorsun içimde Seninle üşüyüp, seninle yanıyorum Bir de aşk var ya işin içinde Verdik mi el ele Beraberce yaşayıp gidiyoruz işte... (Kamile Yeşiltepe) |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Gönül.. Nokta deyip de geçme.. Bazen kötü bir şeylerin bitmesini sağlar Bazen de biten kötü şeylerden sonra yeni bir şeylerin başlamasını.. Sakın nokta deyip de geçme.. Düşün bir ''Benimle olur musun'' ile BENİMLE ÖLÜRMÜSÜN arasındaki farkı doğuran değil midir nokta.... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meçhul bir yolcuyum ben.. Okyanusun mavisini arayan... İbrahim İnecik |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] !!! İstiyorum !!! Bazen alıp başımı ! Gitmek istiyorum. Bilmesin kimseler dertlerimi ! Sormasınlar halimi. Uzak olsun her şey ! Tanıdıgım kinseleri görmeyeyim. Varsın avare desinler ! Gitmek istiyorum ! Kimselerin tanımadıgı uzak yerlere. Yanlızlık olsun' birazda huzur ! Belki mutluluk benide bulur. .... alıntı |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra birini özlersin. Yedi milyar insan buharlaşıp uçar gözünden. Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir şey değildi; fakat yokluğu müthişti. Sabahattin Ali. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nerede olduğunu sordular, avuçlarımı gösterdim. Duamdasın. Başka da bilgim yok yerine yurduna dair. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anlarsın niçin uzak yerlere baktığımı, İçinde yaşanmaz bir dünyada yaşıyorum… Sabahattin Ali |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin aşktan yana nasibin varsa; Dokunsan da yanacaksın dokunmasan da. İyi bil ki; Bazıları hasrette yanar bazıları vuslatta. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözlerine bakarken umurumda değil, mevsimler.. Gülüşün hep deniz kenarı bana... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dokunamadığım, göremediğim dindiremediğim bir acı taşıyor yüreğim.. Biraz yalnızlık, biraz hüzün, biraz çaresizlik. Mevlâna |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bırak ... Sorma ! Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın ... Aşk de ! Neftet de ! ......Ne dersen de ! Ben bile bilemezken bendeki vazgeçilmezliğin sebebini , bırak sözcüklerin kafası karışmasın ... Bir kelimeye , Dizeye , Bir şiire , Sığdıramayacak kadar ağrılı harflerim ... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni bana getirmeyen yolların da bir bildiği vardır. . . |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yusuf! dedi Züleyha… Sana gel kaderim ol demem. O kadar ki: Güldeki sevda! Çöldeki ateş! Denizdeki su kadar kadersin bana… Bak alnına iki kaşının ortasına!.. Orada benim mührüm var… Alnımın yazısı olduğun kadar alın yazısıyım sana… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beceremem Ki Mutlu Olmayı Ve Tebessümü.. ''SOĞUK İKLİMLERİN İNSANIYIM BEN''... Yalnızlığı Ve Sessizliği Çok Severim.. ''UMUDU'' İhtimallere ''SEVDAYI'' Çıkmazlara Bıraktım... Dalgalı Denizlerin, Bulutlu Havaların, Uçurumlu Yolların ''YOLCUSUYUM'' Ben.. Buğulu Gözlerle Söyledim ''SEVDA'' Şarkısını... Varlıkla...Yokluk Arasında Oynadım ''HÜZÜNLÜ'' Rolleri... Ya Benimdi Ayrılıklar... Yada Ben ''İMKANSIZLIKLARI ÇOK SEVDİM'' |
Cevap: Gönül Estikçe ... "Bir şeyim yok, iyiyim" diyorum, Oysa benim bir şeyim var.. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen benim için bir şiirdin. Şiir bitti sende bittin. . . Unutmaki ben bir ' şairim ' Senin gibi ne şiirler bitirdim. |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çağırsam gelir misin, Geceme yıldız, Günüme güneş gibi. . Tomurcuk yüreğinle, İlkbahar gibi. . |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gam çekme gönül, konuşulmayanı da bir bilen, söylenmeyeni de bir duyan var. Gökhan Özcan |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen için sıkılır bulutlar toplanır yüreğinde bir tek yağmur eksıktir artık .. gözün yollarda .. artık gelse dersen. artık yağsa ... |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben seni sevmek için değil, Sevmenin ne demek olduğunu bil diye sevdim... Şems-i Tebrizi |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönüllerin anahtarı, yumuşak huy ve yumuşak kelimelerdir. *** |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değmiş bir kere elim eline, Bir kere sevmiş, Tövbe etmiş, tövbe başka ellere… |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seslendim denizin kulağına Dedim ki; Canım deniz Gözümün nuru yoldaşım benim Martını yolla bana Haberim var ona Yüreğimin en dibine yerleştirdim Git söyle ona .." |
Cevap: Gönül Estikçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazamadığım şiirlerin selamını getirdim yüreğine anlatamadığım duygularımı şarkı yapıp çığlık çığlığa söylüyorum duyuyormusun? |
SAAT: 17:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.