|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 11 Temmuz 2014 (14:34), Konuya Son Cevap : 28 Mayıs 2022 (16:31). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Temmuz 2014, 14:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Gözyaşıma Dokunma ! Gözyaşıma Dokunma ! Vuslat ve hasret Aynı şey değil arkadaş Birinde hüzündür her şeyin rengi Bir diğerinde şarkılar Papatyalara denk gülüşler ahengi Sen gülümsüyor Şarkılar ıslıklıyorsun Adımlarının ritmine Ben ağlıyorum Gözyaşı döküyorum Bir sevdanın bitimine Ben senin gülümsemene dokunsam Isınır mı üşüyen ellerim? Ya da sen gözyaşıma dokunsan Açar mı içimde solan güllerim? Hadi gel yerlerimizi değişelim Bu kez sen gri bir gökyüzünde Hasretin bitimsiz voltasını at Ben de yeryüzünde Vuslatın kanatlarıyla uçayım Sen hüznü resmet Ben cemre düşmüş bahar misali Çiçek çiçek açayım O zaman bak bakalım Geçer dediğin geçer mi? O zaman bak bakalım Kanadı kırık bir yürek Söylediğin gibi uçar mı? Ben hasrette Sen vuslatta Ayrı saflardayız Var git yoluna arkadaşım Ne ben senin gülümsemene dokunayım Ne de sen dokun gözyaşlarıma Dokunma ki kaybolmayayım... İHSAN TURHAN __________________
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | su damlası | 26 | 2098 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 158 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 196 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 196 | 16 Mart 2024 15:39 |
Ceviz Kabuğu Suyunun Faydaları.. | Sağlık / Beslenme | su damlası | 0 | 231 | 08 Kasım 2023 19:49 |
11 Temmuz 2014, 14:41 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma !
Ne ben senin gülümsemene dokunayım Ne de sen dokun gözyaşlarıma Dokunma ki kaybolmayayım...
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
11 Temmuz 2014, 16:42 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! Allah razı olsun can...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
11 Temmuz 2014, 17:43 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! çoğu insan deniz suyunu acı, boğucu, tuzlu bilir Oysa ki siz gözyaşının Ne kadar acı Ne kadar boğucu Ne kadar yakıcı olduğunu bilir misiniz?... ibrahim halil yalman |
11 Temmuz 2014, 17:46 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! Alıntı:
.
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... | |
11 Temmuz 2014, 17:58 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! Gözyaşı Olsa da günahın vahşi canavar Günahı öldüren zehir gözyaşı Odur ki Allah'ın aşkıyla akar Cennete götüren nehir gözyaşı Aşığın kalbinden coşan bereket Gönülden süzülen bir dil gözyaşı Olunca Allah'ın rızası niyet Karanlık kabire kandil gözyaşı İhlaslı bir gönül tövbesi ile Hakka yaklaştıran yoldur gözyaşı Pişmanlıkla inse zerresi bile Ateşi söndüren nurdur gözyaşı Arşa kadar çıksa eğer günahın Bir tek damla ile siler gözyaşı Yanık yürek ile nardan azadı Lisanı hal ile diler gözyaşı Hasan Konç |
11 Temmuz 2014, 18:23 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! Bir gün bir çocuğa sormuştum, deniz neden tuzludur diye. Babası uzun bir sefere çıkmıştı. Çocuk hemencecik karşılık verdi: Deniz tuzludur, çünkü denizciler durmadan ağlarlar! Neden denizciler böyle çok ağlar ki! Çünkü, dedi, yolculukları bitmez… Onun için de mendillerini hep direklere asıp kuruturlar! Gene sordum: Ya niçin insanlar üzgün olunca ağlar? Çünkü, dedi, daha duru görebilelim diye gözlerin camını ara sıra yıkamak gerek! (August Strindberg/Düş Oyunu)
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
23Haziran 2015, 00:51 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! Ey gönlüme değen gözyaşım! Zamanın tenhalığında eğrilen gönlünü sakla gerçek aşklar için! Yangın bitmesede gözlerinde,damlaların hiç durmadan aksın o yar'in özüne... Kalp süvarisi değildin sen unutma! Sevmek,sevilmek ömründe tek sermayandi senin ey gönlüm! Damlalar içinde biriksin boşver! Yalın hayatların ıssızlığı çelimsizdir... Hazin olur sonsuzlukları... Sen gözlerinden düşürdüğün yaşları biriktir avucunda... Al yanaklı bebeklerin temizliğinde orucun olsun susuşun... Dökülsün dehnizime, akıntıma kapılsın günahlar... Geçmişime mübarek sayılsın gözlerimden dökülen bu yaşlar... Omuzlarında devleşen yükün ağırlığından feryad etmeye meylettiğinde yüreğin, sadece tut dilini... Kara zindanı andıran gözlerinde bir ışık haresi oluşsun... Bir kıvılcım,bir ateş,bir sus,bir can oluşsun... Ağlamaktan sakın korkma ey gönlüm! Matem tutmak değildir bu ve gidenin ardından yas tutmak hiç değil... Gelene sevinmek,acıyan yaralara tuz basmak değil... Çölde susuz kalmış bir ceylanın çaresizliğine su bulmaktır... Kanadı kırk yerden kırılmış bir serçenin diline bir damla can dokundurmaktır... "Alıntı"
23Haziran 2015, 14:02 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma !
Aglamak insani ferahlatiyo enerji bosalmasi ve yuklerinden kurtariyo Kadinlarin sirrida bu olsa gerek
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
29Haziran 2015, 20:20 | Mesaj No:10 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Gözyaşıma Dokunma ! Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. Hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğimin senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelir, gelir, gelir diye...!
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |