![]() |
Cevap: Kar Ve Çay... Çayla vuslat zamanı gönülde haz bestesi. Camda ayın halesi bin efsane anlatır. Bir peri yanağından derilen gül destesi. Kahveye verilse de yılları tutan hatır. Yazılsa roman olur yâr ile çay içimi. . . |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir çay ver azizim. Kalışları, Bitişleri, Bekleyişleri, Gidişleri ahirete saklayanlar için... Serdar Tuncer |
Cevap: Kar Ve Çay... Çaycı, getir ilaç kokulu çaydan! Dakika düşelim senelik paydan! Zindanda dakika farksızdır aydan. Karıştır çayını zaman erisin; Köpük köpük, Duman duman erisin! Necip Fazıl KISAKÜREK |
Cevap: Kar Ve Çay... Alıntı:
|
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim şiirlerim çay kokar, düşlerimde sade sen, demlikte nefesin, bardakta gamzen. |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Günün tüm yorgunluğuna inat Balkona oturup Bir bardak demli çayın kederine sığınıp Geceyi hatmetme vakti.. |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çay deyince, Demlik ve bardaktan ötesini görenlere, Selâm olsun . . . Serdar Tuncer |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Gelince heybesinde şiir olsun , çay kokusu olsun. utangaç ama değdiği yeri aydınlatan gözleri olsun. - Gerisi boş azizim. |
Cevap: Kar Ve Çay... Günün tüm yorgunluğuna inat Balkona oturup Bir bardak demli çayın kederine sığınıp Geceyi hatmetme vakti.. |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeyi ciddiye alıyorduk, sanki ölümsüzmüşüz gibi. Ve her gün bir bardak çayla kandırıyorduk ciddiyet hırkası giydirdiğimiz dünyalık dertlerimizi... |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dalıp giden insanlar olduk, Çayın demine, yağmurun sesine… Uğur Koca |
Cevap: Kar Ve Çay... … İçemediğimiz çayın şiiridir yazdığımız . İçtiğimiz çay ise , yazamadığımız şiirin tesellisidir !!! … |
Cevap: Kar Ve Çay... Zitliklar var hayatta Siyahbeyaz gibi Mutluluk huzun gibi ..................noktalara yazdim Oyle bir sey ki Ne siz sorun ne ben soyliyim |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen bir çay demle sıcacık.. Ben tüm soğuk yanlarımı, Elimi, Yüzümü, Gönlümü alıp geleyim… Mehmet Deveci |
Cevap: Kar Ve Çay... Seni ozledim. Simdi burda olsanda cay icsem |
Cevap: Kar Ve Çay... "İçimi derledim, yüzümü topladım Çıktım pazara kalbime kilit baktım Kimsenin duyduğu yoktu kimseyi Trenleri ve ağaçları da. Ağır sustum, uzun bekledim. Usandık çay edebiyatından ama, Sen bana bir İnşirah oku, ben sana çay demlerim." |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşkın ve çayın hakkını Veremiyorsan .. Demli cümleler kurmayacaksın Demini almamış cümle Poşet çay hükmündedir ... |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sevgi dolu mesaj özellikle izmire gitsin(:..izmirde çay içeceklere gitsin...demliğiniz kireç tutar karışmamgülümseyen000gülümseyen000msjım umarım yerine ulaşmıştırc*c*c* |
Cevap: Kar Ve Çay... Mesaj ulaşmıştır. Buyur seni de bekliyoruz..sfhfgshsfhsgh Geç kalma sakın ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Kar Ve Çay... oyyy oyy çay sensiz olurmu canom yanımızda olmasan da aklımızdasın bil.. Dur bide yudumlamak kaldı çayı..:))) |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “çâyın yanına kurabiye mi, çikolata mı?” deseler -‘dost’ derim. :) sevgili dostlarıma selam olsun c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Kar Ve Çay... ''Sanırım bir kıyıya, güzel bir cümleye, bir satır arasına ve çaya ihtiyacımız var...'' |
Cevap: Kar Ve Çay... Hadi, bir dua savur avuçlarından Bu gece arş ı âlâ'ya benim için. Ne bileyim, Çay demini almıyor sensiz de mesela... |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘Hadi ansızın çık gel. Beraber dağıtalım hüzünlerimizi, Bir bardak çayın buğusunda … “ |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki çay söylemiştik orda biri açık, keşke yalnız bunun için sevseydim seni… Cemal Süreya |
Cevap: Kar Ve Çay... Dedim çay içer misin? Dedi yanımda olursan Dedi çayın yanında ne var Dedim yanım var Dedim çayı nasıl alırsın? Dedi elinden olursa Dedim ölürüm sana Dedi ömürsün bana !. Yusuf Tandoğan |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çay diye bir şey var; Her mevsime, Her güne, Günün her saatine, İnsanın her haline, Neşesine, Kederine, Kalabalığına, Yalnızlığına birebir.. |
Cevap: Kar Ve Çay... ''Bir Ömür Aşka, Sana ve Çay’a niyetli kalsın kalbim…'' |
Cevap: Kar Ve Çay... “Sana çay yapsam, benimle ömrüm soğuyana kadar kalır mısın?” |
Cevap: Kar Ve Çay... Dertlerin dili olmuyorki.... En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip ; Ah ile susmalı... |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve bazen çay; Umutsuzlukları yeniden demleyip, umuda varmaktır. Şairin de dediği gibi: “ Çay içiyorsanız bitmemiş bir şeyler vardır. . .” |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen bir çay demle sıcacık. Ben tüm soğuk yanlarımı. Elimi. Yüzümü. Gönlümü alıp geleyim. . . Mehmet Deveci |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabret hele ! Yol uzun ömür az.. Ama ömrün engeli sabırsız aşılmaz ! Nur Hayat Şuara |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Psikiyatrların reçeteye yazmayı unuttukları en önemli ilaçtır; -Günde 1 öğün, 1 dostla, 1 fincan kahve... (:(: |
Cevap: Kar Ve Çay... Bizim dünyamızın merkezi yoktur ! Mahallemizin câmi'si , secde'mizin kıblesi , çây'ımızın dêm'i -bir de yarin elleri vardır ... Kâhraman Araz |
Cevap: Kar Ve Çay... Oysa bizim hiç içilmemiş çay'larımız, Hiç açılmamış yara'larımız vardı . . . Diyorum ki; sevgili ! Gözüm gözüne değmedi henüz . |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
SAAT: 10:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.