![]() |
Şimdi bana bir bardak çay lazım, Kader ile kederin Arasındaki köprünün ortasında oturup İkinize de "Eyvallah" çek/eceğim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
.... Ressam için adı konulmamış bir renktir çay, Şair için sessiz bir mısra… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Biraz kar bide çay... Daha ne olsun. .. Pekte iyi olurdu c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimi beklediysem gelmedi, Ne umut gözlerin Nede acı hüznün, Bende Çay demledim. Ben,Sessizliğim ve Çay/ım.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki çay söyledim ,, Garson şaşırdı; ___Ama bir kişisiniz dedi ; Ters ters baktım // ____Diğeri yüreğimde ki için dedim ,, Getirdi iki çay koydu masaya Şaşırdım; Bu ne dedim // cy çayı yüreğindeki gönderdi dedi :klp: Güldüm cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle derin acılar çekecek Vaktim yok, dermanım da. Varsa bir hüznünüz, İçer giderim!.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiç zor değil demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Ama, "Çaya kaç şeker alırsın?" Diye bir ses sormalı ya ara sıra...! Can Yücel |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz hüznü çaya dem, Kalbe yama yaptık. |
“İnsanın yanında; ilaç gibi insanlar olmalı, ağrılarını dindiren, yan etkisi olmayan.“ La Edri |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay karası gönül yarası derler, bilir misiniz…? İşte çayın karasında gizlenir sevdalar. Bu yüzden bazen çay içerken sızlar yüreğiniz. Ve her yudumda özlenir yara sahibiniz…! Cemal Süreya |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farklı şehirlerde, Aynı şarkıyı aynı anda, Birlikte dinlemenin adıdır, Uzaktan SEVMEK..! Birde, ayrı ayrı çay içmek var ki, Onun adı da uzaktan uzağa ÖLMEK…! |
Sevdin mi ? Biraz sabır kat kalbine .. Özledin mi ? Alış demli çay içmeye … cycycycy |
Kar yağan'da iyi giden tat ''acıy'la'' ''tatlıy'la'' ''dost'la'' içilen Dem'li bir Çay |
"🥀🌴 Bir bardak çay gibidir ömür, Kimininki bir dikişte biter. Kimininki ise yudum yudum. "🌴🥀 |
Sıcak bir somun ekmek Birazda beyaz peynir ve çay Dışarda yağmur yağar yollar ıslak pencerem buğulu Sobamın yanında sen.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir çay |
Küçük şeyler iliştirdim bugün gönlüme, Gamzeli bir gülüş. Bir fincan kahve Bir bardak en koyusundan çay, Bol şekerli umutlar, Ve noktasız cümleler ...!! |
Ey haberci kuşlar...!! Gidin " O " yar/e söyleyin , Sesini yüreğini alıp gelsin ___ Çay var çay ....cy |
Çay dedi ki ; madem içmeyecektin I Beni, Acıma şeker katıp , neden karıştırdın içimi.... |
ÇAYAkaç şeker alırsın diyen biri olmalı ara sıra c* |
Her şeye kıvamında koyduk, Çaya şekeri, Kahveye acıyı, Bir tek insana sevgiyi tutturamadık... Onu da boşverdik...! |
Gel misafir ol gözlerime, Nerde olduğunu soran olursa Bir delinin kalbinde , Sevdaya demlenmiş Kaçak çay içiyorum dersin..!! |
Çay'ı sevmiyordu belli ki.. Şiiri de sevmediği gibi.. ÖyLe farklıydık işte ! Ne beni anlatan iki satır yazabildi, Ne de yazdıklarımı anladı.. Aşk'a Kördü Yüreği Sağır Sevdaya Cahil..krik |
Alıntı:
mahcup000 c* |
Çayı dostla çok severim ben Şöyle en demlisinden Buğusu sohbete karışmışken Gelmişten geçmişten Konuşurken Dünyanın en mutlu insanı ben Gülümsediğim zaman Benimle gülümseyen En acılı anımda gözlerini ayırmadan Gözlerimde nöbet tutan Çayı dostla çok severim ben Samimi, içten katışıksız Çaydan çok dostu severim , canı severim ben….! |
Gündüz Güneş, Gece Ay Var,, Aklımda Sen ,Elimde Çay Var...!! |
Güzel bir şiire ,, Demli bir çaya ,, Birde "sana" yenilesim var...!! |
|
Yaş ilerledikçe dingin bir kabulleniş başlıyor. Gelene gidene olana bitene “olur böyle şeyler “ deyip çay içiyorsun |
Gittiğinden beri ilk kez çay demledim. Bardaklara çayı doldurdumcycy Odaya getirirken yokluğunu hatırladım. ....... Çok koydu be!.. |
Alıntı:
|
Ne alırsınız'' dedi garson.. Dedim; Açlığı bastıracak değil de , hasreti bastıracak ne var? Usta dedi ; 4 numaralı masaya demli 1 Çay..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen bir çay demle sıcacık. Ben tüm soğuk yanlarımı; Elimi, Yüzümü, Gönlümü alıp geleyim… Mehmet Deveci... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Şimdi biz seninle yürüyelim desek, hemen yol biter. Bir yere otursak çay biter. Biz seninle mutlu olalım desek, ömür biter.'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Doğa çay karademlik öyle özledimki🥰 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kusur arayan göz,güzelliğe hasret kalır.." der, Sadi Şirazi. Ve ekler İbrahim Tenekeci ; Galiba yaşamak biraz da kusur biriktirmektir. - Bizde ne ararsan bulursun ; kusurda, huzurda Çay'da .. |
SAAT: 09:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.