![]() |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanın kendi kendine Çay ısmarlamasıdır yalnızlık. |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Kalbinin en mahcup yerine gitmek, yürüyüşlerin en güzelidir. ” İbrahim Tenekeci |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzünleri dem'leme vakti... Bir demlik çay.... Birde dost sohbeti ne iyi olur... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dostlarım, Çay olsun, demli olmasa da olur. Siz olun, çay olmasa da olur...! |
Cevap: Kar Ve Çay... insanın mutlu olacağı anlar vardır mesela Allah için söylenilen söz Allah için değer vermek Allah için yapılan dostluklarda Rabbimizin sevdiği sohbetleri etmek yanında da bir temlik çay olsa fena olmazdı,,,,,:-) |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ve bir bardak demli çayın, insanın yüreğini ısıtan şefkatine sığınıp, susalım. Masada çay bardakları ve senin elin olsun.." Tarık Tufan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Şair çayın deminde vuslat demini bekler. Çay beklerse acı, acı beklerse şiir olur.” Mustafa Şahin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir çaydanlığın kaynadığı her yerde, Kalpten kalbe bir yol var demektir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Medineweb ailesine afiyet olsun.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kıtlama ömürler yaşıyoruz bazılarımız; Bir kırtık şekerle alabildiğine çay içmeye çalışan tiryakiler gibi sınırlı ömürlerimizi sınırsız bir yaşam içinde alabildiğine uzatmaya çalışıyoruz… Üstün Dökmen |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir çay daha ısmarladım, Biraz daha kalsın diye içimdeki "Hüzün" Biraz daha… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çay apayrı bir hâl verir insana… Ya deminden, ya şekerinden, ya içme nedeninden, ya da içirenden… Vahap Osmanlı |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çayın demini, Duanın rahatlığını, Ömrümüzden eksik eyleme Rabbim. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Olmalı üstâdım olmalı tabii.. Yüzünü görünce ve yüzüne hasret olunca; canımızı çay çektirecek birileri olmalı.. Vahap Osmanlı |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne kadar şeker atarsan at içine , Dosta bakılarak içildiği kadar Tatlı değildir o bir bardak çay |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sobada pişen çayı Kestaneyi Kedi gibi kıvrılıp sobanın sıcağında uyumayı Sıcacık ortamdaki sıcacık sohbetleri Kısacası Ben çocukluk günlerimi özledim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ''Çay içerken aklıma geldin". Yine demli doldurdum ince belliye.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çayın makbulü demli olmaksa Mutluluğun makbulü de SENLE olmaktır. |
“Sonra belki çay içeriz. şansımız varsa yağmur da yağar. damlalara huzur yüklemece oynarız. benim damlam seninkini alnından öper. güzel şeyler olur belki. sen gel bence..”Lale Müldür [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buyrun afiyet olsun bugün çaylar benden olsun :) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bugün küçük mucizelerin günü olsun.. İkram edilen taze demlenmiş bir bardak çay, Ya da mis kokulu bir fincan kahve.. Ve huzurlu bir yağmur.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. benim çay bardağımda senin gözlerin olur, senin gözlerin sizin çay bardaklarınızda… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sınavdan çıkan arkadaşlar..Boşverin hangi soru neydi ne değildi..kuzine,odun ateşi,kestane,kar...ve bir bardak çay .. :) gerisi detay :) bir bardak çayımla beraber sayfa sizin olsun efendim)))c*c*c*c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çayın tadı dostun vefası önemlidir çay içini ,, dost gönlünü ısıtır,,,:-) |
Alıntı:
|
Alıntı:
dostla içilen çay bambaşkac*c*c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kahvenin hatrı kirk yılsa,çayın hatrı hala hesaplanamamış demektir.Demlik demlik caylarinız,dostlarıniz muhabbetiniz eksik olmasın.Gonülleriniz yeterki gam tutmasın,dem tutsun😊 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Gel de misafir ol gönlüme... Nerde olduğunu soranlara. Bir gönül şairin fakirhanesinde Sevdaya demlenmiş, Çay içiyordum dersin.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir demli çay kokusunda düştün aklıma, Hasret ateşinde kaynayan sevgiyle demlenen, Aşk deminde buram, buram sevda kokan, Anılarla doldurdun bir anda hayatımı. Kader çay kaşığı edasında karıştırırken maziyi, Şeker gibi tatlandırdı hayalin bir anda geçmişi, Sanki tüm mazimiz bir bardak çayla, Yudum, yudum içime akıp geçti. Bir çay kokusu nasılda yılları geri getirdi, Nasılda çay deminde bir bardak su hasretimi alevlendirdi, Nasıl bir aşk ki bu bende ki, Karşılıklı içemediğimiz bir bardak çayla aklıma düşürdü seni... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir çay vereni olmalı insanın.. Karadeniz gibi hırçın gönlüne, Ege gibi baharlar dolduran. Fıratvari dalgalara Dicle gibi yâr olan Bir çay vereni olmalı insanın... Asya gibi seven, Anadolu gibi bağrına basan...... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Demiştim Bu çaylar soğuyacak gel diye.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve biliyoruz ki ; Beden yorgunluğuna çay, Gönül yorgunluğuna secde iyi gelir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Doğrudur İzmir şiir yazdırır, Ankara ise roman Aşk ise çay demlettirir…cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gülüşünü, hiç eksiltme yüzünden Şimdi kalkar bir çay demlerim sana sonra oturur tanımlamaya çalışırız seninle ölümü de, hayatı da… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay bir yaz akşamında karşımızda uzanan manzaraya dalmak ve en güzel anılarımızı hatırlamaktır tebessümle. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir gün oturup çay içelim seninle Çaylar benden olur manzara senden.. - Orhan Kemal |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çayın da derdi mi olur demeyin, onun bile başı dumanlı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ELİF dedim,"VAV "dedi.. Sev dedim, çay dedi.. Yürek dedim , kanar dedi.. Kavuşuruz dedim, mahşer dedi.. Sustu... Sustum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan bazen yağmur olup yağası geliyor. Gönül şehrine doğru... Yada demli bir çay içesi geliyor. Deminde demlenmek için Ve bazende suskun bir şiirin satır arasında olmak istiyor. Hiç yazılıp okunmamış gibi. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni özlüyor musun dedi Sen bir çay koy hele Demlensin şiirler Dökülsün gülüşler Sen beni o zaman gör Özletirken Konarım avuç içlerine... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mahsun bir gönül iki avuç dua ve demli bir çayımızdan başka neyimiz var… Baha Beyoğlu |
SAAT: 05:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.