![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Cümlelerimi toparladım... Bi kaç harf sığmadı kağıda, yazmadı kalem... Sen eksiktin mesela... . Önce çayı sevdim, sonra seni, yine seni, ve hep seni sevdim. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ah şimdi bir bardak çay olacaktı demli. Bi’de şeker gülüşün katılacaktı çayıma. Ne iyi gelirdi yaralarıma… '... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. .İnce belli bir bardakta çay içelim gel..! Maksat çay içmek değil zaten, sen gel... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay Koy Azizim Herşeye yeniden Başlıyoruz... Umudumuz Dua olsun, Avuçlarımızdan Allah a Yol Bulsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiçbi masal Uyutmak için söylenmemiştir Vakti Gönlü Hâli hoş tutmak içindir Boşa Masal anlatma bana İki çay söyledim demlisi benim Gel.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eski de mi kaldı; Şu sözler ”- Dedem: çayı demle kızım.. çünkü misafire CAN gerek, CANA MUHABBET…” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedim çay içer misin? Dedi yanımda olursan Dedi çayın yanında ne var Dedim yanım var Dedim çayı nasıl alırsın? Dedi elinden olursa Dedim ölürüm sana Dedi ömürsün bana !. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gel demlenelim yarim, İki yürek bir çay bardağında ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. '' Bir çay ver âzizim ; Duamızda yaşayan insanların duasında olmadığımız için ... Bir çay ver âzizim ; Hüznüm , tebessümü geçtiği için .... Bir çay ver âzizim ; ALLAH'tan başka kimsemiz olmadığı için ... Bir çay daha ver âzizim '' |
çayı içelim iki hoş muhabbet ile hoş gönül ile kırmadan,kırılmadan nasip alsın gönüller vefadan,dostluktan hiç fena olmaz,,,:-) /cic/ek//cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dertlerin dili olmuyor ki; En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip, Âh ile _____ Susmalı.. |
Güzel ahlakın çay içmeye de faydası vardır; Kaşığı yavaşça karıştırır, ilk yudumdan önce besmele çeker, küçük bir yudum alır sonra gözlerinin içine bakarak "eline sağlık" der... hayırlı geceler |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kimi bir dua, kimi bir hüzün, kimide bir dem katar çaya..... .... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay birçok dilde Üç harftir Benim dilimdeki AŞK gibi… Ve karşılıklı içilirse CAN olur. SEN gibi değil, BEN gibi değil, BİZ gibi… Bedirhan Gökçe |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vuslat" Nedir Bilmem Ama; "Hasret" Seninle Benim Aramdaki Yoldur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İlâcı olmayan bir hastalıktır özlem. Öyle ki içtiğin çaya bakınca bile gelir aklına .... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Açık çay içerdi hep,demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremezmiş, Öyle derdi…” (Cemal Süreya) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kar çay'ın buluşması, Biliyorlar birbirlerinin sonu olacaklarını.. Çay eritecek kar'ı,Kar soğutacak çay'ı Ve çay şöyle diyor,gelinliğini giymiş kara; Yan yana imkansız olsakda, Birlikde tükenecek kadar gerçeğiz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiçbir şeyi, özlediğin şeyden daha çok sevemezsin…” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her dem, Vakit lazımdı bize ... Biraz düşünmeye, Biraz çay içmeye ..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dertlerin dili olmuyor ki; En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip, Âh ile susmalı .. Çünkü; Uzun lafın kısası, Ah’tır. Ve her ah’ın sesini duyan Allah’tır… |
"İlacı olmayan bir hastalıktır "Hasret" İçtiğin çay'da , Söylediğin türküde bile aklına gelir.." |
kimi yalnızlığıyla kimi hasretleriyle kimi hüzünleriyle çayını yudumlar içinden özlemler geçerken,, |
Bir bardak demli çay'da Sakladım söyle(ye)mediklerimi !! Bu yüzden; Bütün çay'lar Demli... Sevda senli... |
çaylar demli koyup koyup içiyorum ama sensiz.... |
Bizim dünyamızın merkezi yoktur ! Mahellemizin cami'si,secde'mizin kıble'si ,çay'ımızın dem'i,Birde yarin elleri.... |
//..sor bakalım...// çay içtiği biri varmıymış..? //Gönlünü, gönlünde demlediği, Gözlerinin ,gözlerine aktığı..( Hayatına iki şeker kattığı, Birisi varmıymış,, Sor işde...cycicekver |
Hayat bir çay'dır insan ise şeker , Sen karıştırdıkça ,hayattan tat aldığını sanırsın.. Hayatın seni erittiğini ancak çay bitince anlarsın... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’Basit yaşayacaksın basit Sanki bir gün yaşamın sona erecekmiş gibi basit, Çay, Simit ve Peynirle.’’ Nazım Hikmet Ran |
Ben ;sıcak olan şeylerin dostluğunu severim.. Bir bardak çay; Bir fincan kahve gibi.. Soğuk olan şeyler üşütür bilirim.. Sevgisiz bir yürek; Merhametsiz bir vicdan gibi... |
Çaylar da, Kahveler de benden Hani bi gelsen Bayram desen Özledim desen ... Hadi bi gelsen ..! |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Sen çay döksen ,ben içimi...gülümseyen000 cy cy cy Manzaraya da diyecek yok hani cicekver |
Güneşte Demlerim Senin Çayını Yüreğimden Süzer Öyle Veririm |
Çay şifadır aslında Bedeni ve gönlü yorgun olana.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sıkıntı yok ben yalnızda içerim çayımı ,diyeceğimde sizsiz çayın tadı olurmu...cycycycycy |
Alıntı:
Canımsın /// Bi çay cy |
Çayın yeşilinden çok karası makbul galiba, İnsanın ham hali ile olgun hali misalii; Çay→ fabrika fırınında İnsan →imtihan_ı dünyada Yanar/ya. cy cy cy |
Hiç zor değil demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Ama, "Çaya kaç şeker alırsın?" Diye bir ses sormalı ya ara sıra...! Can Yücel |
Yalnızlık güzel de biri çay yapmalı yada " bi çay demle de içek " diyen bir ses olmalı.. cy cy cy |
| SAAT: 07:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.