![]() |
Bilmezmisin dile gelenler degil ? İçte birekenler bitirir insanı.. ~öyle~ . . . |
Bazı şarkılar öyledir , Duyduğun bir dakikadır, Hissettiğin,, Kırılan tüm kemiklerindir... ~öyle~ . . . |
sahip olduğun ya da olduğunu sandığın birşey vardır ya hani ; ------------------------------bir gün kayar gider ellerinden . ~öyle~ . . . |
Sen geldin ya , Cemre düştü Yüreğimin toprağına taşına , Suyuna havasına . Birden ısındı dünya . Bütün mevsimlerim döndü bahara . Bir çift kumru havalandı içimde , Yükte hafif, pahada ağır , Bir sevda yüklüdür kanatlarımda... ~ öyle ~ . . . |
ßen kimseye ''Götür beni gittiğin yere" demem HELAL'im ol CENNET'e gidelim" derim. ~öyle~ . . . |
Sadece yüreği yetenlerin yürüdüğü Bir uzun yoldur sevda dediğin. Öyle herkesle yürüyemesininiz. Sevdaya yol , Yola yolcu, Yolcuya yoldaş gerek. ~öyle~ . . . |
Hiç bilmem gönlümün bu sevdadan bıktığını; Yer yer bükülmüş olsa da irademin kanadı; Kim görmüş Mecnun’un Leyla’yı bıraktığını… ~öyle~ . . . |
Bazen üzüntüler; göz yaşlarının uzanamayacağı kadar derindedir. ~ öyle ~ . . . |
Ben seni arıyorum diyorum ya... Bilmem… Belki de... Bir gün hiç beklenmedik bir yerde karşıma çıkmandan, 'işte geldim!' demenden, 'hadi gidelim buralardan!' demenden korkuyorum. Ben senin uzaklığını seviyorum. Ben senin uzaklığını seviyorum Ben senin upuzaklığını seviyorum. ~öyle~ . . . |
SAAT: 13:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.