![]() |
kimi anlar insan öyle kaçmak ister ki her şeyden herkesden hatta kendinden bile,,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] _______H A S R E T________ Kah dilimin ucunda, Kah kirpiğimin... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "YAZMAK" aslında susmaktır, kelimelerin kifayetsizliğine.. ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbim bugün annesiz bir çocuk, Kimsesiz bir ev gibi sessizim... ~ÖyLe~ . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen Bana Şiir Yazdığını Sanıyorsun... Oysa'ki Her Satırında... İçimde Olan.... Kırık Dökük Hüznümü Onarıyorsun.... ~ÖyLe~ . . . |
Ey Dinmeyen Sızım, Gönül Hırsızım Ne Zaman Teslim Edeceksin Acaba Sendeki Beni.. ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Aradığını bulmaktan çok, bulduğunun kıymetini bilmek daha önemlidir.” La Edri ~ÖyLe~ . . . |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan nereye kaçabilir ki içinden. ~ÖyLe~ . . . |
Öyle Gözden uzak olunca da Kolay unutulmuyor ki O şimdi kuşları Başkası gülsün diye uçuruyordur... ~ÖyLe~ . . . |
Öylesine bakıyorum hayata, Tutunacak bir kimseyi arar gibi... Beklemek mi marifet bilmiyorum? Sensizlik tıpkı vuslata hasret kalır gibi... ( snnclk ) |
SAAT: 06:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.