![]() |
Cevap: ~ÖyLe~ Neyin var diye soruyordu, Eğildim Ve fısıldadım kulağına ; Şuramda ıslak , Nemli , Kocaman bir sensizlik var... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sukütunda bir sesi var ama; Onu anlayacak yürek lâzım. .. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] An geliyor Öyle bir fırtını esiyor ki yüreğimde Bir tek Duaya açılan yüreğimin avuç içime akıttığı gözyaşı dindiriyor fırtınamı. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beraber olmak için yan yana olamaya gerek yoktur. En başta duan olur... Sonra dünyan olur... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Kirpiklerim bulut topluyor bak... Yağacağım şehrine Bir akşam üstü... Geçen günler için bir inci tanesi düşüreceğim ellerine... Ben hiç unutmadım Bir ekim sabahı nasıl düştüğünü gönlüme... Nasıl düşürdüğünü beni benden öteye... Hiç UNUTMADIM... Kahraman Tazeoğlu ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'O kapıdan kovsa, sen bacadan gir' demişti şâir! Peki, Gönülden kovulan neylesin... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Zaman diyorum, biraz daha zaman.. Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa, bir daha ki yıl uçmayı öğrenecekler.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kul, çektiği her tesbih tanesiyle, Aşk'ı tembihler kalbine ... Fatih Çakmak ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aklında, kalbinde, rüyanda, her ânında, her nefesinde , semâya açılan avuçlarında olan biri; ne kadar uzaktır ki insana .. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Candan ötem dersin öteleri kasdedersin.. Öyle işte... ~ÖyLe~ . . . |
SAAT: 00:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.