![]() |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün renginde bir hikayesin (Sen).. noktalarla başlayıp noktalarla sürüp giden Kimine göre bitik düşlerin sığınağı bana göre sonsuzluk kadar derin nefes sıcaklığı kadar sıcaksın.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Keşke tanımasaydım demiyorum. Ama keşke tanıdığım gibi kalsaydın...." ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kanatsız uçulmaz mı? Yüreği kanat olana kanat gerekir mi ? Gözlerini kalbine indirdi, iki damla misafir oldu yüreğine Ve yumdu gözlerini sessizce bir uçuşa geçti.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ölçülü sev" demiş Allah Rasulü.. Çok sevince gidiyor işte.. ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Allah için hayallerinden vazgeçebiliyorsan hayal bile edemeyeceklerine ulaşmanın eşiğindesin demektir ... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Unutma; senin küle çevirdiğin kalbe, bir başkası üfleyip yeniden hayat verir aslında." ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Yarana Derman Kendini bil Sen gülümse hüzün çiçeği her sabah menekşe koksun yüreğin gözlerin sevda konuşsun… sen gülümse bahar koksun gülücüğün hüzün sussun hayatın sancısına isyan etsede yüreğin gülümse... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen gözlerinin tanıyamadığını yüreğin tanır . . Histen köprüler kurarsın mesafeler utanır... ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ Ne mutludur ki; Sen bana uyan tek parçasın, deyipte; O eşsiz parçayı; Bir ömür, yüreğinin en özel yerinde tutabilene..! ~ÖyLe~ . . . |
Cevap: ~ÖyLe~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tesbih taneleri gibidir hayat: Kimini sevdiğin için çekersin, Kimini sevdiğinin hatırına çekersin. ~ÖyLe~ . . . |
SAAT: 10:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.