|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: Dün (21:15), Konuya Son Cevap : Dün (21:15). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Ses(sen)sizliğinde aşka esir düştüm Gecenin seyri bir an’ın tecellisiydi gözlerin.Yalnızlığa söylediğim deli hüzünlü nağmelerimdin. Karanlığın O sessiz hali, duamdaki aşk sözü idin.. Dilindeki yarım ezgi, bir akşam üstü karşılaştığın boynu bükük bir meftun idim… Söyleyemediğim birkaç satırdın kalbimde haykıran. Biraz da umuttun halbuki sığındığım sonbahar hüznüne karşı… Halimi bilmek ister misin ey cân; Birkaç gözyaşı dökmen yeterli şu halimi bilmen için sadece birkaç damla. Şu sukut-i geceme düşen sözlerin anlamını kavrasan ardına bakmadan kaçardın biliyorum. çünkü çok acı çok divanece. Şu ses(sen)sizliğe bir şarkı söylemeliydim sesimin titrek ve hüzünlü haliyle.. Sürgünlerime,dertlerime bir de şu acınası gölgeme… Ses(sen)siz geceye sitemkar bir isyanım var aslında. Neden anlamaz ki şu sulietin anlatmak istediklerimi.. Bak garibim bak umutsuzum bak unutuldum bir ömür… Ses(sen)sizlikte her an’ım ey aşk-ı hakim, hakîr oldum aşkından şimdilerde… Aşk-ı mecnun nedir anlamaz oldum aşk-ı hakîr oldum divanında. Ses(sen)sizliğinde aşka esir düştüm vuruldum zincirlere prangalara… Neyin hüzünlü sesi ortak oluyor gecemin ses(sen)sizliğine…aşkıma,aşkın deruni hicranına…
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 2 | 23 Ekim 2025 21:23 |
![]() | Muhtelif Konular | su damlası | 0 | 4 | 23 Ekim 2025 21:19 |
![]() | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 1 | 23 Ekim 2025 21:15 |
![]() | Muhtelif Konular | su damlası | 0 | 17 | 21 Ekim 2025 21:52 |
![]() | Kahvaltılıklar | su damlası | 0 | 36 | 14 Ekim 2025 22:21 |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İsraille esir takası | Kara Kartal | İslami Haberler | 4 | 01 Aralık 2023 00:05 |
Dünya Diye Düştüm | Kara Kartal | Videolar/Slaytlar | 0 | 07Haziran 2021 16:52 |
Hasan Ergüçlü & Düştüm çöllere | _bülbül_ | İlahiler/Ezgiler | 1 | 28 Temmuz 2019 01:51 |
dara düştüm Ey Rab | Zelal | Dua Bölümü | 1 | 08 Eylül 2012 01:35 |
Esir,Esaret | MERVE DEMİR | İslami Kavramlar | 1 | 13 Mayıs 2009 20:01 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|