![]() |
Cevap: günün sözü lnsan ekmekle doyar,emekle büyür,sevgiyle yaşar. |
Cevap: günün sözü Bazen insan, çok faydalı bir işin içinde olduğunu zanneder amma külliyen zarardadır. |
Cevap: günün sözü Çalışkan, üretici ol! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Önce çalışmak, sonra duadır dinin esası, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kabul olunur ancak çalışanın duası! (Süleyman Hilmi Tunahan) |
Cevap: günün sözü )"Yaşım ilerledikçe, insanların ne dediklerine daha az dikkat eder oldum. Yalnızca ne yaptıklarını izliyorum…" - Andrew Carnegie |
Cevap: günün sözü “Müminlerin emiri İmam Ali (a.s), oğlu İmam Hüseyin’e (a.s) şu soruları sordu: — Şereflilik nedir? İmam Hüseyin; —Kendi akraba ve aşiretine yardım etmek, insanların yanlışları ve sürçmelerine karşı sabırlı olmak.” |
Cevap: günün sözü Utanmadıktan sonra dilediğini yap....(hadisi şerif) |
Cevap: günün sözü "Ya açar nazm-ı celilin bakarız yaprağına Ya da üfler geçeriz bir ölünün toprağına İnmemiştir hele Kur'an bunu hakkıyla bilin Ne mezarlıkta okunmak, ne de fal bakmak için." [Mehmed Akif] |
Cevap: günün sözü Her hayalin başı ,eski bir hayal kırıklığı değil mi zaten? |
Cevap: günün sözü Bu hayatta en buyuk kaybedenler, Bekleyenlerdir . |
Cevap: günün sözü ALLAHu Teala kalbinin anahtarını sana verdi diye koşamazsın Haram'a! Düşüneceksin.. Kendin için değil O'nun rızası için ! Düşmeyeceksin şeytanın tuzaklarına.. Seni hayvandan ayıran özellik aklın ! Kullanmazsan kalır mı farkın ? | Sümeyye Yurtsever |
SAAT: 15:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.