![]() |
Cevap: günün sözü Hayalleri uğruna Hakkı kaybedenler , Hak ile kendini kaybetmeyi seçse idiler ; ne dünya zindan olurdu , ne ahiret ateş.. | Sümeyye Yurtsever |
Cevap: günün sözü Bizim Şöhretimiz Müslümanlığımızdır. Hz. Ebubekir (r.a) |
Cevap: günün sözü İnsan gözden ibarettir aslında geri kalan cesettir. Göz ise ancak dostu görene denir. Hz Mevlana... |
Cevap: günün sözü Susmak mânâ eksikliğinden değil, bazen mânânın derinliğindendir.. Hz. Mevlana |
Cevap: günün sözü Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim. *Oğuz Atay |
Cevap: günün sözü ''Kimse bana 'iki yüzlü değilim' demesin! Hangimiz yüzümüz gülerken kalbimizin ağladığını belli ettik ki..'' |
Cevap: günün sözü Suçsuz insanların çoğunu, kendi suçlarından haberi olmayanlar cezalandırır. Cemil Sena |
Cevap: günün sözü ''Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, Sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir...'' - Leo Tolstoy |
Cevap: günün sözü "Çαlışαnlαr, kötülük düşünmeye vαkit bulαmαzlαr Çαlışmαyαnlαr ise, kendilerini kötülükten kurtαrαmαzlαr.." - Hz. Ali- [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü Karanlık aydınlıkdan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yanlız da olsa etrafına ışık saçar.Üzülme doğruların kaderidir yanlızlık.Kargalar sürü ile kartallar yanlız uçar...(Ömer Hayyam) |
SAAT: 00:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.