![]() |
Cevap: günün sözü Yazmak direnmektir, başkaldırmaktır Şeytan ve dostlarına. Yazmak dünya mustazaflarının / ezilmişlerinin soylu direnişlerine, çığlıklarına katılmaktır kendi çapımızda ve gücümüzde. Yazmak kötülüğe ortak olmamaktır, en soylusundan olmasa da. Erdal Bayraktar |
Cevap: günün sözü Hazreti Mevlana bir gün birini üzüntülü görür ve der ki: "Bütün gönül darlığı, bu aleme gönül bağlamaktan gelir. Gönül kuşu her dala yuva yapacak olsa, yuva yapacak yer kalmaz, Gönlü öyle bir yere bağlayacaksın ki, Binlerce kıyamet kopsa sana yalnızlık derdi çökmesin... Sen O'nunla olunca, O seninle olmaz mı..?" |
Cevap: günün sözü Ne zaman dinlenmek istesem; “Müslüman ne zaman dinlenecek?” sorusuna verilen; “Cennete ilk adımını attığında” cevabından utanırım... |
Cevap: günün sözü Üstad Mehmet Akif Ersoy'a Allah rahmet eylesin Ölüm yıldönümünde. Aynı zamanda Zalimce katledilen Mazlum Roboskili Müslümanlarada Allah rahmet eylesin kanlarının hesabını soracak olana havale ediyorum. |
Cevap: günün sözü Müslümanların konu Kürt olunca kardeşliğine inanmıyorum. |
Cevap: günün sözü bekLiyorum.. öyLe bir havada gel ki,vazgeçmek mümkün oLmasın.. (O.veLi kaNık) |
Cevap: günün sözü Alıntı:
|
Cevap: günün sözü İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir, ki yokluğu bir şey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir... Fiyodr Mihayloviç Dostoyevski |
Cevap: günün sözü Hiç kimse size karşı değildir, herkes kendinden yanadır...MEvlana Celaleddin |
Cevap: günün sözü " İnsan en çok kendinde kaybolur !.. " |
SAAT: 10:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.