![]() |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben ki, toz kanatlı bir kelebeğim, minicik gövdeme yüklü kaf dağı, bir zerreciğim ki, arş’a gebeyim, dev sancılarımın budur kaynağı! Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: günün sözü Ey Gönlümün Sol Yarısı! Aklıma Koydum Seni, Aklım Almadı. Yüreğime Bıraktım, Sana Doymadı..! - Mevlana |
Cevap: günün sözü Aktarla konuşan gül yağı, kasapla konuşan iç yağıkokar. Kömürcü dükkânına giren yüzü kara çıkar. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Adamın aynasıarkadaşıdır. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Kalp yumuşadıkça sağlamlaşır.” |
Cevap: günün sözü Gençleri bırakınız dünyayı hayal ettikleri gibi görsünler, büyüyünce nasıl olsa olduğu gibi göreceklerdir. (Voltaire) |
Cevap: günün sözü Şeytanın artistliği besmeleyi duyana kadardır.. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözlerinizden yaşlar süzülürken, Kalbinize inen duyguları bir siz tadarsınız ! |
Cevap: günün sözü Çok gördük gemileri yakıp gidenleri , hepsi yüzerek geri döndüler ! |
Cevap: günün sözü Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; Ağzına dolar insanın. Sussan acıtır, konuşsan kanatır. |
Cevap: günün sözü Hangi Ayet'e dolansam secdeye değiyor başım ... Aşk'ın hakikatini Sende buldum ALLAH'ım ....! |
SAAT: 13:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.