![]() |
Cevap: günün sözü Oku!’ emrini, ‘Diploma al!’ diye anlamış olmanın bedelini çok ağır ödüyoruz… (Sait Çamlıca) |
Cevap: günün sözü Eğer birgün dünyaya ait derdin olursa, rabbine dönüp rabbim çok büyük derdim var deme. Derdine dönüp çok büyük rabbim var de.(hz.Ali) |
Cevap: günün sözü Alıntı:
maalesef çok doğru bir söz... |
Cevap: günün sözü ''Karşındakine sevgini, aşkını verecek kadar yüceyse hislerin. Başkalarına bakmayı düşünmemeli gözlerin.'' _Can dündar_ |
Cevap: günün sözü Çok anlamlı bir söz üstadın sözü. |
ulaa can dündarıda üstad yaptın ya helal olsun |
Cevap: günün sözü Eğriye,eğri bakan eğriyi doğru görür... |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filistinde Ana olmak... Evladının gözlerinin içine baka baka can vermesini seyretmek Filistinde Çocuk olmak Anam Cennette buluşuruz Sabret demektir... |
Cevap: günün sözü " Aşk konuşturur , haya susturur , havf ise hüzünlendirir.." |
Cevap: günün sözü "Gözler yaşarmadıkça, gönülde gökkuşağı oluşmaz." (İmam Gazali) |
Cevap: günün sözü Yazmak direnmektir, başkaldırmaktır Şeytan ve dostlarına. Yazmak dünya mustazaflarının / ezilmişlerinin soylu direnişlerine, çığlıklarına katılmaktır kendi çapımızda ve gücümüzde. Yazmak kötülüğe ortak olmamaktır, en soylusundan olmasa da. Erdal Bayraktar |
Cevap: günün sözü Hazreti Mevlana bir gün birini üzüntülü görür ve der ki: "Bütün gönül darlığı, bu aleme gönül bağlamaktan gelir. Gönül kuşu her dala yuva yapacak olsa, yuva yapacak yer kalmaz, Gönlü öyle bir yere bağlayacaksın ki, Binlerce kıyamet kopsa sana yalnızlık derdi çökmesin... Sen O'nunla olunca, O seninle olmaz mı..?" |
Cevap: günün sözü Ne zaman dinlenmek istesem; “Müslüman ne zaman dinlenecek?” sorusuna verilen; “Cennete ilk adımını attığında” cevabından utanırım... |
Cevap: günün sözü Üstad Mehmet Akif Ersoy'a Allah rahmet eylesin Ölüm yıldönümünde. Aynı zamanda Zalimce katledilen Mazlum Roboskili Müslümanlarada Allah rahmet eylesin kanlarının hesabını soracak olana havale ediyorum. |
Cevap: günün sözü Müslümanların konu Kürt olunca kardeşliğine inanmıyorum. |
Cevap: günün sözü bekLiyorum.. öyLe bir havada gel ki,vazgeçmek mümkün oLmasın.. (O.veLi kaNık) |
|
Cevap: günün sözü İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir, ki yokluğu bir şey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir... Fiyodr Mihayloviç Dostoyevski |
Cevap: günün sözü Hiç kimse size karşı değildir, herkes kendinden yanadır...MEvlana Celaleddin |
Cevap: günün sözü " İnsan en çok kendinde kaybolur !.. " |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben ki, toz kanatlı bir kelebeğim, minicik gövdeme yüklü kaf dağı, bir zerreciğim ki, arş’a gebeyim, dev sancılarımın budur kaynağı! Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: günün sözü Ey Gönlümün Sol Yarısı! Aklıma Koydum Seni, Aklım Almadı. Yüreğime Bıraktım, Sana Doymadı..! - Mevlana |
Cevap: günün sözü Aktarla konuşan gül yağı, kasapla konuşan iç yağıkokar. Kömürcü dükkânına giren yüzü kara çıkar. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Adamın aynasıarkadaşıdır. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Kalp yumuşadıkça sağlamlaşır.” |
Cevap: günün sözü Gençleri bırakınız dünyayı hayal ettikleri gibi görsünler, büyüyünce nasıl olsa olduğu gibi göreceklerdir. (Voltaire) |
Cevap: günün sözü Şeytanın artistliği besmeleyi duyana kadardır.. |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözlerinizden yaşlar süzülürken, Kalbinize inen duyguları bir siz tadarsınız ! |
Cevap: günün sözü Çok gördük gemileri yakıp gidenleri , hepsi yüzerek geri döndüler ! |
Cevap: günün sözü Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; Ağzına dolar insanın. Sussan acıtır, konuşsan kanatır. |
Cevap: günün sözü Hangi Ayet'e dolansam secdeye değiyor başım ... Aşk'ın hakikatini Sende buldum ALLAH'ım ....! |
Cevap: günün sözü ruhunu kurtarmalısın nefsinin pençesinden.... Salih Mirzabeyoğlu |
Cevap: günün sözü Akıp Giden Zaman içinde 1 Kafesteyim,Kabrim Beni Bekliyorken Dünyalık Hevesteyim,Uyandır Artık YaRab Belkide SoN Nefesteyim..!" |
Cevap: günün sözü "Kim var diye sağa sola bakmayacaksın, ben varım diyecek ve yürüyeceksin... Bir benimle ne çıkar demeyeceksin, baharın haberini karın altında kışa inat açan kardelenlerin verdigini unutmayacaksın... " - Mustafa İslamoğlu - [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü "Onu kınamak yerine karanlık yüregine ışık tutacak, sevgiden oltanı gönül ummanına şefkatle atacaksın... - Mustafa İslamoğlu - [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: günün sözü “Bir yakınını kaybedenin yüreğinde o ilk gün kırk mum yanar, sonra hergün bir tanesi söner. Kırkıncı gün tek bir mum kalmıştır yanan; işte o hayat boyu sönmez. Ve insan sadece ölümle kaybetmez sevdiklerini…” [ Üstün Dökmen ] :(( |
Cevap: günün sözü korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var!!!!! |
Cevap: günün sözü Aşkın hikayesini durmaksızın feryâd eden bülbüle değil; sessiz sedasız can veren pervanelere sor. Dokunsam hangi buluta, ateş akıyor. Nereden bilebilirdim! Sır dolu kırık ayna, ateşle sınanmazmış |
Cevap: günün sözü Siz eğer konuşabiliyorsanız, kendinizden, kendi aşklarınızdan, sıkıntılarınızdan ve hayallerinizden söz etmeniz çok insafsız ve namertçe bir şey olur. Şehid Dr Ali Şeriati. |
Cevap: günün sözü ..Dünya güzeli olsan ne çıkar ..KEFEN GİYMEYECEK MİSİN ?????!!!! |
Cevap: günün sözü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lideri şehit olmuş bir hareket kesinlikle yenilmez Düşmanın zilleti altındaki rahattan, cihad altındaki meşakkat daha değerlidir Fethi Şikaki 26 Ekim 1995 Malta |
SAAT: 14:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.