![]() |
Cevap: günün sözü "İyi ki geçiyorsun zaman. Ya acının en derinime işlediği anda donsaydın ?" -Hz. Mevlana- |
Cevap: günün sözü Geçti mazi çekme istikbale gam !.. gün bu gün.. saat bu saat .. dem bu dem!.. |
Cevap: günün sözü En değerli insan kulağından gireni yüreğine gömen insandır... |
Cevap: günün sözü Başını hep dik tut yıldızlar altından geçmemiz gerek hangi yolu seçersen seç sonunda ölüm var ve herşey bitecek... ve sende öleceksin Bu Dünya da ölecek. Bu yüzden başını hep dik tut.. Aliya izzet Begoviç.. |
Cevap: günün sözü Heyhat! Mum gibi erimiyorsa insan,Yanıyorum dememeli; Yanmaktan Korkuyorsa kişi "Aşk Kapısından girmemeli" (Şemsi Tebrizi) |
Cevap: günün sözü Haksız bir davada "zirve" olmaktansa haklı bir davada "zerre" olmayı tercih ederim! Muhsin Yazıcıoğlu |
Cevap: günün sözü Herkesin bir sonbaharı vardır Kiminin yaşamadan yaş'landığı Kiminin yaş'lanmadan yaşadığı... |
Cevap: günün sözü Bazı insanlar alçak gönüllüdür.. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür. N. Fazıl Kısakürek |
Cevap: günün sözü Allah'u teala;nın seni göremeyeceği bir yer bul ve ne yapmak istersen yap... hz Hüseyin |
Cevap: günün sözü Aynalar türlü türlüdür. Yüzünü görmek isteyen cam'a bakar, özünü görmek isteyen can'a bakar.... ~Hz. Mevlana~ |
Cevap: günün sözü Sükut eyledim, "Kahrı var" dediler. Biraz söyledim, "Zehri" var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler;... |
Cevap: günün sözü "Biz Insanların Sıkıntısına Katlanmayan İmanı İmandan Saymayız... Rıza Yolunda Biraz Cefa Gördük Diye ALLAH'A Naz mı yapacağız?" (Mushab bın Umeyr r.a) |
Cevap: günün sözü Mevsimin suçu yok, yokluğun soğuk.. Yalnız biri olsun isterken, 'yalnız biri' oldum istemeden.. Alçalan insanların yükselen değerlerinden uzak duruyorum... Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklarını topluyorum. Murathan Mungan |
Cevap: günün sözü Ey gözlerini kıblem saydığım gayr i resmi hüznüm... Söyle arafta mısın Yüreğin sükut içinde gözlerim ırakta.. |
Cevap: günün sözü Unutma...! Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta... VE sakın unutma, bugün yaptıkların yarın DEV ekranda.... |
Cevap: günün sözü Şeriatı getirmek için 10 kişi oturduğumuz masadan namaz için 3 kişi kalkınca umutlar yine başka bahara kaldı. |
Cevap: günün sözü Ölümle nişanlıysak, Neden çeyiz hazırlamıyoruz ? İbrahim Tenekeci |
Cevap: günün sözü “Başkasının yerine koy kendini. Ağlayan birine ‘gül!’, inleyen birine ‘sus!’ deme. Ağlayana omuz ver, inleyene çare ol.” Mevlânâ |
Cevap: günün sözü İçimdeki İkra yorumunu tefsir etmeyen yari Neyleyim… |
Cevap: günün sözü Cahiller serbest ama bütün yollar yasak.onlar meydana hakim, bizse camide tutsak Necip Fazıl |
Cevap: günün sözü sabahleyin erken kalkarak,gecenin gündüz olmak için geçirdiği değişime şahit olmayanlar ,yeryüzünde hiçbirşey görmemişlerdir... |
Cevap: günün sözü “Allah’ım neydi günahım?” kadar iddialı bir soru yoktur. Cevap Gelse Ne Yapacaksın? Utanmayacak mısın??” |
Cevap: günün sözü Tesettür deyince ; "Bizi 1400 yıl öncesine mi götüreceksiniz" diyorlar.. Ama soyunmaya gelince ; taaa "taş devri"ne dönüyorlar..! |
Cevap: günün sözü Madem herkes ettiğini bulacak neden iyilik etmiyoruz? |
Cevap: günün sözü "Çok sevdiğim kitaplar bitince, kitabın içinde anlatılan karakterleri özlüyorum." |
Cevap: günün sözü Muhabbetin bir zevk deryasına dönüştüğü kalpden yanık kokularının geldiği anlarda artık ağlama vakti gönlüm... |
Cevap: günün sözü ''İki Gülenden Uzak duracaksın Biri Fetullah Gülen Biri Arkandan Gülen'' |
Cevap: günün sözü Öğüt verecek insana değil, örnek olacak insana ihtiyaç var. Fetva veren çok olur ama takvayla yaşayan az bulunur. // Mevlana |
Cevap: günün sözü Bir gül kadar güzel ol, ama dikeni kadar zalim olma. Birine öyle bir söz söyle ki ya yaşat ya da öldür ama asla yaralı bırakma. Şems-i Tebrizi |
Cevap: günün sözü Şu Ümmet için en çok korktuğum şey; dili ile âlim, kalbi ile câhil olan kimselerdir.Hz. Ömer (r.a) |
Cevap: günün sözü Arada kendim duyacak kadar anıyorum adını Dudak tiryakiliği kolay bırakılmıyor...! (M.Ercan) |
Cevap: günün sözü İlim ilim bilmektir.İlim kendin bilmektir.Sen kendini bilmezse.Ta nice okumaktır. |
Cevap: günün sözü bu başlık günün sözü başlığı değilmi? paylaşım için tşkk |
Cevap: günün sözü Evcilik oyunu oynayalım sevdiğim. Çocukluğumuzda ki gibi. Tek fark olsun sadece.. Akşam ezanı okunduğunda bırakma beni.. |
Cevap: günün sözü "Allah için dökülen göz yaşı, kalbe abdest aldırır." (Hz. Mevlana) |
Cevap: günün sözü Meğer kalbim seni istiyormuş Rabbim ne olur sev beni. . . İbrahim İnecik... |
Cevap: günün sözü Aşkı paylaştığın kişiye Eş denir Ve O Eşsizdir.. |
Cevap: günün sözü Haram yollarda huzuru arıyorsan, huzur sana haram olacak. |
Cevap: günün sözü DİNDAR diyorlar..... valla gelin bir girin, hiçte DAR değil Osman Nuri Ünsal |
Cevap: günün sözü Kalp bir bahçe gibidir. Onda mutlaka bir şeyler bitecektir.O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler bitsin...! ~Mevlana~ |
SAAT: 17:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.